Federers unge fan slår fra sig

David Goffin er i den grad undertippet mod Roger Federer, men det betyder ikke nødvendigvis at belgieren bliver ydmyget i eftermiddag, vurderer Betwitch

Den unge belgiske kvalifkationsspiller David Goffin har grebet chancen i French Open og skal i eftermiddag op imod sit idol, Roger Federer. (Foto: AP/David Vincent)
Den unge belgiske kvalifkationsspiller David Goffin har grebet chancen i French Open og skal i eftermiddag op imod sit idol, Roger Federer. (Foto: AP/David Vincent)

Ser man bort fra Juan Monacos manglende evne til at spille tiebreak, så gik det som forudset i går. Det havde også været på grænsen til uvirkeligt, hvis anbefalede Monaco skulle have tabt kampen uden at blive brudt en eneste gang.

ATP - French Open kl. 15
Roger Federer - David Goffin [over 27,5 games] 2,00 /Bet365

(Bør ikke spilles under 1,70)
Indsats: 80/100

'Det er ikke første gang det sker,' grinte Roger Federer, da han blev forelagt at David Goffin havde haft idolbilleder af ham hængende på værelset i hjemmet i Belgien, da han var yngre.

21-årige David Goffin er nu rykket ud af barneværelset og ind på de voksnes scene efter at have kæmpet sig igennem kvalifikationen og forbi spillere som Stepanek, Clement og Kubot i hovedturneringen. Er jeg ude i at han vil kunne ryste Federer? Absolut ikke, men jeg tror, at kampen kommer til at gå over flere games end man umiddelbart regner med.

Tager vi udgangspunkt i Goffin, så kan vi være sikker på, at han ikke smider et eneste sæt med henblik på at spare sig til det næste. Dette er kampen for den unge belgier.

Er vi mere eller mindre usaglige, så kan man på det menneskelige plan spekulere i, hvor stor interesse Federer har i at ydmyge hans unge fan. Tager vi de saglige briller på, så har vi lidt mere at støtte forslaget i.

Federers tre kampe indtil nu i turneringen er gået over 29, 39 og 39 games. Det er som om, at han i hver kamp lige har et sæt, hvor han står og spekulerer over, hvor familien skal spise senere på aften.

Mod ranglistens nr. 92, Adrian Ungur, gjorde han det i sådan en grad, at det kostede ham et sæt. Det samme mod Kampke i andet sæt; et sæt han dog vinder 7-5, men så er vi pludseligt oppe i 12 afviklede games.

Jeg anser Goffin, som en bedre spiller end Adrian Ungur og har humane Federer egentlig nogen interesse i at ydmyge en så åbenlys fan? Selv hvis det var muligt? Jeg tror det ikke og anbefaler et spil på over 27.5 games.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen