Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Monaco vinder i Paris

Juan Monaco ligner en velbetalt vinder mod Milos Raonic i French Open, vurderer spileksperten Betwitch

Juan Monaco føler sig langt mere hjemme på gruset end Milos Raonic og ligner en velbetalt vinder i dag. (Foto: AP/Claude Paris)
Juan Monaco føler sig langt mere hjemme på gruset end Milos Raonic og ligner en velbetalt vinder i dag. (Foto: AP/Claude Paris)

En fryd at overvære Ana Ivanovic' spil i går; det var den gode gamle aggressive verdensetter, der ikke gav modstanderen et øjebliks ro på hverken første eller andenserv. I første sæt. Et sæt der blev vundet med knusende 6-1. Og så gik det ellers galt.

Det eneste Errani behøvede gøre, var at træde et enkelt skridt ind i banen og møde bolden tidligere og med en smule mere tryk. Endestation for Ivanovic.

Et stop, hvor også Radwanska blev smidt af. Tillykke til dem der havde forudset at hun ville tabe 1-6 2-6 til Kuznetsova! De gør det ikke let at være ekspert for øjeblikket, de tennisspillere.

ATP - French Open kl. 17
Juan Monaco - Milos Raonic [1] 1,94 (efter kommission) / Betfair

(Monaco bør ikke spilles under 1,75 og Raonic ikke sælges for over 2,32 hos Betfair)
Indsats: 90/100

Jeg forstår ikke disse odds. Milos Raonic, der sværger til hardcourt og har serven som sit favoritslag er vurderet lige mod gruselskeren Juan Monaco.

Canadiske Raonics erfaring på grus er hele 28 kampe på ATP touren. Af dem er de 15 vundet.

Juan Monaco derimod har afviklet 278(!) kampe på underlaget og sejret i 175 af dem. Det er i år blevet til to sejre på touren på det røde underlag for Argentineren. Monaco slog bl.a. amerikanske Isner i finalen i U.S. Mens Clay Court Championships.

Bekymrer man sig over, hvorvidt Monaco vil være i stand til at bryde Raonics hårde serv, så er der interessant statistik at hente fra Monacos første sæt mod servekanonen Isner. Her blev Isner brudt to gange efter ikke at have været brudt i 45 servegames i træk.

At Monaco kan være en hård nød at knække for selv de stærkeste på touren fik Djokovic at føle i Rom. Her tvang Monaco verdensetteren ud i tre sæt.

Ingen indbyrdes møder at rapportere, men jeg vover pelsen og forudsiger, at den står 1-0 i Juan Monacos favør efter i dag.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen