Det bliver en maraton-kamp

Federer og Betwitch tror på Djokovic-triumf efter en herrefight

Novak Djokovic er favorit til endnu en Grand Slam-titel, men han kommer til at kæmpe for den. (Foto: AP/Andrew Brownbill)
Novak Djokovic er favorit til endnu en Grand Slam-titel, men han kommer til at kæmpe for den. (Foto: AP/Andrew Brownbill)

Perfekt afslutning på kvindernes turnering set med vores øjne, hvor Azarenka vandt efter at være godt og grundigt rystet i starten af kampen.

Vi vil forsøge at gentage bedriften hos herrerne, hvor der er lagt op til en maratonkamp.

ATP Australian Open - kl. 9.30
Novak Djokovic - Andy Murray [over 3,5 sæt] odds 1,42/Unibet
Bør ikke spilles under 1,30
Indsats: 100/100

Novak Djokovic - Andy Murray [Murray vinder første sæt] odds 2,34/Betsson
Bør ikke spilles under 2,05
Indsats: 50/100

Roger Federer har udtalt, at han tror på Djokovic til at vinde sin tredje titel i træk, men at det ikke bliver let.

Vi er enige i vurderingen af Djokovic og Murray, der er to spillere, der kan hinandens styrker og svagheder i søvne. Bare det seneste år er de rendt ind i hinanden syv gange med en enkelt kamp mere vundet af Djokovic som resultat.

To af kampene var i Grand Slam-sammenhæng, og begge disse gik over fem sæt. Med en sejr til dem hver. Deres to seneste kampe blev ligeledes afgjort i et afgørende sæt, hvilket er en af forklaringerne på vores maksimale indsats på mindst fire sæt i kampen.

Murray var ude i en hård kamp over fem sæt mod Federer, men der er yderst lidt, der skiller skotten og Djokovic, hvorfor et spil til Murray til at vinde første sæt også må prøves.

Skotten har vundet første sæt 10 ud af 17 gange mod Djokovic, så alt over 2,00 må betragtes som en gave fra bookmakerne. Hvis et odds omkring 4,00 eftersøges, så kan Murray være mærket af sin semifinale i en sådan grad, at Djokovic vinder kampen 3-1 i sæt.

0 kommentarer
Vis kommentarer