Hun møder overmagten i dag

Kirsten Flipkens får det meget svært mod Mona Barthel i WTA-turneringen i Quebec, mener spileksperten Betwitch

Belgiske Kirsten Flipkens har gjort det godt i Quebec, men møder senere i dag overmagten i Mona Barthel, mener Betwitch. (Foto: AP/Peter Dejong)
Belgiske Kirsten Flipkens har gjort det godt i Quebec, men møder senere i dag overmagten i Mona Barthel, mener Betwitch. (Foto: AP/Peter Dejong)

Spilforslag: Intet mindre end en skandaløs præstation af Oudin i nat. Først bagud 0-6, 0-3 kommer amerikaneren på tavlen efter at have spredt uprovokerede fejl helt ud på de bagerste rækker. Vi prøver en tysker i dag.

WTA - Quebec kl. 19
Mona Barthel - Kirsten Flipkens [1] 1,30 /Nordicbet

(Barthel bør ikke spilles under 1,25 og Flipkens ikke sælges højere end 5,00 hos Betfair)
Indsats: 70/100

Belgiske Flipkens må være oppe mod overmagten i dag. Hun har kun kvalificeret sig til tre hovedturneringer på touren i 2012 og gjorde det ganske vist udemærket på græs i Holland, men det samme gjorde Oudin i Birmingham og vi så, hvordan det gik hende i nat.

Flipkens og Barthel har aldrig mødt hinanden tidligere, men deres nylige respektive kampe mod Strycova kan alligevel fortælle lidt om det indbyrdes styrkeforhold. Strycova, der i øvrigt var forsvarende mester i denne indendørs turnering i Canada.

Flipkens havde Strycova som modstander i første runde af US Open og vandt med besvær 6-3, 3-6, 6-3. De samme problemer med Strycova havde tyske Barthel ikke i sin seneste kamp i denne turnering. 6-3, 6-4 endte kampen efter føringer til Barthel på 5-0 i første og 5-1 i andet sæt.

Skuden må vende i dag og den 20 centimeter højere og 66 pladser bedre rangeret Barthel skulle ikke komme i problemer mod useedede Flipkens.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen