Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Hun har krammet på mesteren

Den forsvarende US Open-vinder Samantha Stosur står over for sin mareridtsmodstander i eftermiddag og render ind i et nyt nederlag, vurderer spileksperten Betwitch

Victor Azarenka har i den grad krammet på Samantha Stosur. (Foto: AP/Henry Ray Abrams)
Victor Azarenka har i den grad krammet på Samantha Stosur. (Foto: AP/Henry Ray Abrams)

US Open (WTA) kl. 17
Victoria Azarenka - Samantha Stosur [2-0 i sæt] 1,72 /Bet365

(bør ikke spilles under 1,60)
Indsats: 70/100

Man må håbe for Samantha Stosur, den forsvarende mester, at hun er i stand til at glemme samtlige tidligere kampe mod verdensetteren, Victoria Azarenka. For der er godt nok ikke meget positivt at hente fra den kant.

Azarenka har været intet mindre end et mareridt for australieren. De har mødt hinanden seks gange tidligere og et tiebreak i Los Angeles i 2008 er det nærmeste Stosur har været på at vinde et sæt over den i Monaco bosiddende Azarenka.

Verdensetteren har været fuldstændig urørlig i de seneste fire indbyrdes kampe, hvor Stosur kun ved et enkelt tilfælde har fået sneget sig op på fire partier i et sæt.

Samantha Stosur har set stærk ud og har kun afgivet 2,62 partier i snit pr. sæt, men kommer alligevel til kort i dag mod Victoria Azarenka, der har afgivet 1(!) parti i gennemsnit.

Jeg bliver ikke forbavset, hvis denne kamp bliver en resultatmæssig gentagelse af deres møde i Qatar på hardcourt i januar, hvor Azarenka vandt 6-1, 6-2.

US Open (ATP) kl. 18
Richard Gasquet - David Ferrer [2] 1,33 /Ladbrokes

(David Ferrer bør ikke spilles under 1,25 og Richard Gasquet ikke sælges højere end 5,00 hos Betfair)
Indsats: 90/100

Lleyton Hewitt fik det at mærke i nederlaget til Ferrer i sidste runde og kommenterede det også efterfølgende, at spanieren har en fantastisk evne til at spille med en konstant dybde i slagene, når først det kører.

Hewitt blev udsat for det, Ferrers modstander i dag, Richard Gasquet, er blevet udsat for det syv ud af otte gange tidligere og bliver det også i dag.

De mødtes på grus i maj, hvor Ferrer vandt med 2-0 i sæt, men jeg hæfter mig mere ved deres møde i Australien Open i år. Her vandt David Ferrer med 6-4, 6-4, 6-1 efter at have haft tre gange flere breakchancer og udnyttet de syv af dem.

Spansk sejr.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen