Tennisdarling på overarbejde

Maria Sharapova skal ikke regne med at få noget foræret i nat, mener spileksperten Betwitch, der også spår en let tjekkisk sejr i US Open

Maria Sharapova er favorit i nattens kamp ved US Open, men skal ikke regne med at komme nemt til sejren, vurderer Betwitch. (Foto: AP/Charles Krupa)
Maria Sharapova er favorit i nattens kamp ved US Open, men skal ikke regne med at komme nemt til sejren, vurderer Betwitch. (Foto: AP/Charles Krupa)

US Open (WTA) kl. 01.00
Maria Sharapova - Nadia Petrova (Petrova +6,5 partier) [2] 1,72 /Bet365

(bør ikke spilles under 1,60)
Indsats: 60/100

Så klapper vi lige hesten. Eller rettere sagt, nu må bookmakerne lige klappe hesten. Ingen indvendinger her fra over at Maria Sharapova er favorit, men ikke i den størrelsesorden.

Vist har den højtstønnende russer udvist enorm styrke og fører med 8-1 i indbyrdes kampe mod dagens modstander, men lad os alligevel tage et kig på statistikken fra de kampe. For af de otte afviklede kampe har Sharapova kun vundet de to af dem med over 6.5 partier.

Maria Sharapova blev omtalt som ruthless (hensynsløs) efter hendes 6-1, 6-1 sejr over Mallory Burdette i seneste runde, men hårdtservende Nadia Petrova, er altså af en helt anden klasse end en amerikansk collegespiller.

Petrova har, ligesom Sharapova, ikke holdt sig tilbage i de første tre runder og har endnu ikke afgivet sæt. Især Halep fik ørerne i maskine og blev udraderet med 6-1, 6-1. Sharapova mødte Halep på hardcourt tidligere på året og vandt også i to sæt. Men med kun 6-3, 6-4.

Sharapova vinder denne, men ikke uden kamp fra Nadia Petrova.

Læs også spilforslaget:

Se også: Tung tur til Randers

US Open (WTA) - kl. 23
Petra Kvitova - Marion Bartoli [2-0 i sæt] 1,54 /Yaybet

(bør ikke spilles under 1,42)
Indsats: 60/100

Kvitova og Bartoli har allerede mødtes to gange i år på hardcourt og ved begge tilfælde har Petra Kvitovas tunge serv været udslagsgivende. Og det samme vil den være i dag.

I januar var Bartoli kun i stand til at byde Petrova op til dans i første sæt, men tabte alligevel 7-5, 6-1. Dette efter at have haft 10 breakbolde mod sig og selv kun haft to muligheder til at breake Kvitova. Kvitova vandt ved den lejlighed 21 point mere end Bartoli.

Det gik endnu værre for den franske kvinde i august, hvor hun blev blæst ud af banen med 6-1, 6-1. Her havde hun kun tre breakbolde i Kvitovas serv, hvor denne havde 11 i Bartolis. 25 point mere end Bartoli fik Petra Kvitova i Montreal.

Det er muligt, at der er modstandere der lader sig irritere af Bartolis hoppen rundt, når de skal serve, men Kvitova kan ikke være bladt disse. Bartoli har kun været i stand til at vinde 29.5 procent af pointene i Kvitovas serve. Til forskel har Bartoli måtte afgive 52.5 procent af pointene i hendes egen serv i de to kampe.

Det vil være en overraskelse af dimenssioner, hvis Bartoli bryder dette mønster og vinder i dag. Eller overhovedet vinder sæt.

Gratis konkurrence:Vind et møde med Anders Lindegaard og oplev Premier League-fodbold i Manchester

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen