Han kommer på overarbejde

Xavier Malisse kan presse favoritten John Isner i US Open, vurderer spileksperten Betwitch, der også har kig på to andre kampe i dag

John Isner skal ikke regne med at få noget foræret, når han i dag møder Xavier Malisse i US Open. (Foto: AP/Nathan Denette)
John Isner skal ikke regne med at få noget foræret, når han i dag møder Xavier Malisse i US Open. (Foto: AP/Nathan Denette)

US Open (ATP) kl. 19
Andreas Seppi - Tommy Robredo [1] 1,42 (efter kommission) /Betfair

(Andreas Seppi bør ikke spilles under 1,35 og Tommy Robredo ikke sælges for mere end 3,85 hos Betfair)
Indsats: 40/100

Det er noget af en opgave den tidligere nummer fem i verden har givet sig selv. Tommy Robredo var i februar igennem en omfattende operation i benet og startede langsomt op i juni med nogle grusturneringer på challengertouren.

Spanieren, der nu er røget ned som nr. 178, har kun spillet fire kampe på hardcourt i år og vundet de to af dem. Dette mod - i forhold til dagens modstander - meget svagt modstand i en challenger og Robredo kan umuligt være klar til mulige fem sæt på hardcourt.

Og slet ikke mod Italienske Andreas Seppi, der har rystet et par verdensstjerner i år. Ud over at have besejret Kohlschreiber og taget sæt mod Federer var italieneren også tæt på at besejre Djokovic i French Open. Her måtte Seppi først give fortabt i femte og afgørende sæt.

Sejr til Italieneren.

US Open (ATP) kl. 19
Xavier Malisse - John Isner (Malisse +2,5 sæt) [1] 1,95 /Unibet

(Bør ikke spilles under 1,70)
Indsats: 30/100

Det var egentlig tiebreak der skulle være anbefalet her, men oddset i underkanten. Og det tror pokker. Af de otte sæt Malisse og Isner har spillet mod hinanden er de seks(!) afgjort i tiebreak. Bl.a. i maj i år, hvor Isner vandt med 2 x 7-6.

Ud over den kamp, der i øvrigt blev afviklet på grus, så har belgiske Malisse stået over for John Isner to gange tidligere og vundet begge gange.

Oddset på amerikaneren er da også i overkanten her, hvorfor jeg kaster mønt efter at belgieren blot skal vinde et enkelt sæt. Ud over deres indbyrdes statistik, så støtter Isners seneste 17 Grand Slam kampe også en sådan investering.

Af dem har amerikaneren kun vundet de 35 procent uden at afgive sæt og har i gennemsnit afgivet 1.5 sæt pr. kamp. Malisse, der har 4-4 i sæt mod Isner, skal kunne tage sæt her.

US Open (WTA) kl. 21
Anna Tatishvili - Sorana Cirstea [2] 1,44 /Ladbrokes

(Sorana Cirstea bør ikke spilles under 1,35 og Anna Tatishvili ikke sælges for mere end 3,85 hos Betfair)
Indsats: 40/100

Der venter Anna Tatishvili en ubehagelig oplevelse, hvis Sorana Cirstea er i stand til at holde fast i spillet fra de sidste to sæt mod Lisicki i første runde. Her blev tyskeren drevet til vanvid af Cirsteas forhånd, der bliver affyret når modstanderen mindst venter det.

Hvor andre powerspillere næsten annoncerer slaget med et stort sving, så kommer Cirsteas forhånd nogle gange, som ud af den blå luft.

Tatishvilis statistik taler heller ikke ligefrem for, at hun skal kunne stille noget op mod rumæneren på hardcourt. Hun har vundet seks og tabt otte på underlaget i år og har faktisk negativ statistik på samtlige underlag på touren totalt.

Sorana Cirstea har haft nogle udfald i løbet af sæsonen, men har alligevel en plusstatistik på fem kampe på hardcourt i år. Jeg tror, at vi har disse udfald at takke for det forholdsvis fine odds og investerer i, at det ikke bliver Anna Tatishvili, der sætter en stopper for Sorana Cirstea i New York i dag.

Gratis konkurrence:Vind et møde med Anders Lindegaard og oplev Premier League-fodbold i Manchester

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen