Patriots snupper en sikker sejr

Der er klasseforskel på Patriots og Ravens - så forvent ikke den store spænding.

Tom Brady og co. spiller bare bedre og bedre i øjeblikket. Søndag gælder det Baltimore Ravens i en gentagelse af sidste års AFC-finale. (Foto: AP)
Tom Brady og co. spiller bare bedre og bedre i øjeblikket. Søndag gælder det Baltimore Ravens i en gentagelse af sidste års AFC-finale. (Foto: AP)

New England Patriots må lige nu regnes for favoritter til at vinde The Lombardy Trophy. Inden de kan indløse billet til Super Bowl, skal de dog forbi Baltimore Ravens.

Holdet har overrasket i play off. Sejren i første kamp imod Indianapolis Colts var muligvis forventet, men at de skulle slå Denver Broncos må regnes for den største overraskelse i slutspillet.

Nu står de to hold for andet år i træk over for hinanden i AFC-finalen. Men jeg tror ikke, at vi får en gentagelse af sidste års tætte opgør. Dertil er Patriots lige nu for stærke, og Ravens har for mange defensive mangler.

Patriots har et meget mere komplet hold, end de havde sidste år. Det skyldes især et meget forbedret løbespil. Sidste år var de blot det 20. bedste hold til at løbe bolden. I år er de nummer syv, og de er kun blevet bedre og bedre imod sæsonens slutning. Princippet med at rotere to eller tre running backs virker.

Problemet for modstanderne er, at de ikke har råd til at sætte en ekstra mand frem i boksen for at stoppe løbet, for så slår Tom Brady og hans receivers til. Jeg tror, det bliver ekstremt svært for Ravens at lukke ned for Patriots todimensionelle angreb. Deres forsvar er et stykke for fordums styrke.

Det hjælper heller ikke på Ravens' chancer, at de i sidste uge var ude i en opslidende marathongyser imod Broncos. Samtidig har de spillet to kampe i play off, imens Patriots kun har spillet en kamp - en rimelig nem sejr over Houston Texans.

Handicap-sejr
Patriots-spillerne må have flere kræfter i behold, og så spiller de på hjemmebane. Jeg har meget svært ved at finde argumenter for, at Ravens vinder denne her kamp.

Jeg tror, det bliver en Patriots-sejr i stil med den, de hentede imod Texans. Dermed ser jeg god værdi i et handicapspil på en Patriots-sejr.

Bet365 tilbyder 1,91 på at Patriots vinder med mere end 7,5 point - et ganske fint odds.

0 kommentarer
Vis kommentarer