Colts er for undervurderet

Gode odds på en overraskelse i Detroit

Colts-quarterbacken Andrew Luck har imponeret i denne sæson, selv om han kaster mange interceptions. (Foto: AP/Darron Cummings)
Colts-quarterbacken Andrew Luck har imponeret i denne sæson, selv om han kaster mange interceptions. (Foto: AP/Darron Cummings)

Denne rundes opgør imellem Detroit Lions og Indianapolis Colts er en kamp imellem et hold, som har underpræsteret, og et som har overrasket.

Det kan være grunden til, at bookmakerne efter min mening har haft svært ved at sætte de rigtige odds.

For odds 2,93, som Nordicbet tilbyder på en udesejr til Colts, er efter min mening i overkanten.

Jeg er klar over, at Colts i forrige runde fik en røvfuld af New England Patriots. Men Patriots er efter min mening NFL’s stærkeste hold lige nu, og deres offense er så eksplosivt, at de hurtigt kan lave urimeligt mange points imod selv stærke modstandere.

Hvis vi ser bort fra Patriots-kampen, hvor alt i øvrigt gik galt for Colts, så har sidste sæsons bundpropper fra Indianapolis imponeret. Siden deres bye-week i spilleuge fire har de vundet seks af otte kampe.

Skal endelig spille indendørs
Det meste af Colts’ succes er kommet på den indendørs hjemmebane i Indianapolis, men imod Lions får holdet for første gang i år lov til at spille en indendørs udekamp. Det kan få stor betydning for et hold med en rookie-quarterback.

Quarterback Andrew Luck har ellers imponeret i denne sæson. Godt nok kaster han lige så mange interceptions som touchdowns (13), men han har en ro og et overblik, der er en veteran værdig.

Luck og den nye trænerstab har gjort forskellen for sidste års bundpropper. Holdet er begyndt at tro på sig selv, og det har fået unge talenter som T.Y. Hilton og Vick Ballard til at blomstre, imens gamle stjerner som Reggie Wayne og Robert Mathis virker til at have fundet deres anden ungd

Kun bedst på papiret
Hos Lions handler det om kast, kast og kast. Holdet er klart nummer et i ligaen, når det kommer til kastet, men de er også dem, der er klart mest flittige til at kaste.

Matthew Stafford fyrer i snit kanonarmen af 45 gange pr. kamp. Det betyder, at holdet er meget endimensionelt, og det er efter min mening årsagen til, at Lions meget skuffende kun har præsteret fire sejre i 11 kampe.

Lions har på papiret de bedste spillere, men Colts har lige nu det bedste hold af de to. Formår de at spille som et hold imod Lions, så har de meget gode muligheder for at hente sæsonens ottende sejr.

Jeg ser dette opgør som 60/40 i Lions’ favør.

Altså er der værdi i alle odds på Colts, der er over 2,50.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen