Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

NFL's dårligste taber igen

Kansas City Chiefs har store problemer med at få spillet til at hænge sammen, og de kunne meget let løbe ind i et nyt nederlag mod Oakland Raiders

Brady Quinn har ikke imponeret for Chiefs og han kan koste dyrt mod Raiders. (Foto: AP/Matt Reid)
Brady Quinn har ikke imponeret for Chiefs og han kan koste dyrt mod Raiders. (Foto: AP/Matt Reid)

Spilforslag Kansas City Chiefs er lige nu NFL's dårligste hold. Det blev der sat en tyk streg under i sidste uge, hvor holdet blev ydmyget af Tampa Bay Buccaneers - der kun kan betegnes som et af NFL's middelmådige hold.

Den hidtidige backup-quarterback Brady Quinn fik lov at starte kampen imod Bucs. Han imponerede mildest talt ikke, men hans 180 kasteyards, nul touchdowns og to interceptions var tilsyneladende godt nok til, at head coach Romeo Crennel i den forgangne uge slog fast, at Quinn fremover vil være hans foretrukne quarterback.

Med valget af Quinn er der lagt op til løb, løb og mere løb for Chiefs, som heldigvis råder over NFL's tredjebedste løbeangreb. Men et stærkt løb gør det ikke alene, det er Chiefs mange nederlag et bevis på. Og imod Raiders møder de et hold, der faktisk er ganske gode til at stoppe løbet.

Så Quinn vil blive tvunget til at tage i hvert fald en del af sagen i egen hånd, og det tror jeg simpelthen ikke på, at han formår. Han har på intet tidspunkt i sine år i NFL lignet en startende quarterback - faktisk har han blot vundet tre ud af de 13 kampe, hvor han har startet. Og hvis 180 yards er hvad man formår imod Buccaneers, der har NFL's andendårligste kasteforsvar, så får man det svært imod Raiders, som trods alt er noget bedre imod kastet.

På den anden side har Raiders faktisk et meget undervurderet kasteangreb, der med Carson Palmer i spidsen lige nu er nummer ni i NFL.

Det bedste argument for, at Kansas City Chiefs vinder denne kamp er, at kampen spilles på Arrowhead i Kansas City - en af NFL's sværeste udebaner. Når det så er sagt, så har Chiefs altså tabt alle tre hjemmekampe i denne sæson.

Modsat bookmakerne mener jeg at Raiders er små favoritter til at snuppe sejren. Jeg mener at den hedder 55/45 i Raiders' favør. Flere bookmakere giver odds 2,05 på en Raiders-sejr. Det er ganske fornuftigt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen