Sikker sejr til Ravens

Bookmakerne har overvurderet Kansas City Chiefs, mener vores spilekspert

Baltimore Ravens ligner en solid vinder mod Kansas City Chiefs. (Foto: AP/Gail Burton)
Baltimore Ravens ligner en solid vinder mod Kansas City Chiefs. (Foto: AP/Gail Burton)

Bookmakerne bliver ved med at overvurdere Kansas City Chiefs. Det kan skyldes, at holdet lige nu har NFL’s bedste løbeangreb.

Men det gør det bare ikke alene, især ikke når ens quarterback hedder Matt Cassel.

Cassel har mildest talt ikke været imponerende i sæsonens første fire kampe. I sidste uge gik det helt galt imod San Diego Chargers, som interceptede den ustabile quarterback tre gange.

Det samme kan meget let ske i søndagens kamp imod Baltimore Ravens. Holdets traditionelt stærke forsvar har godt nok kun leveret fire interceptions i år, men med playmakers som Ed Reed og Lardarius Webb i deres secondary kan det blive en lang aften for Cassel. Jeg forudser flere turnovers.

Bookmakere giver odds 1,40 på en udesejr til Ravens. Trods det lave odds, mener jeg, at der er værdi. Endnu bedre bliver det dog, hvis du spiller på kampen med handicap. Vinder Ravens med mere end seks point får du dine penge 1,93 gange igen efter kommission hos Betfair.

For et par år siden ville jeg være tilbageholdende med at spille med handicap i en Ravens-kamp - simpelthen fordi deres angreb har haft problemer med at sætte point på tavlen.

Sådan er det ikke længere. Holdet har statistisk set ligaens andetbedst angreb. Quarterback Joe Flacco ser meget stærk ud, han har en fantastisk gruppe af receivere omkring sig, og så har han en af NFL’s største playmakers i running back Ray Rice, som altså skaffer 5 yards i snit, hver gang han får bolden.

Ravens vinder denne her kamp sikkert.

Gratis konkurrence:

Se også: Vind en NFL-rejse til London

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen