Altid overvurderede Cowboys

God pris på en overraskelse af Tampa Bay

På papiret har Dallas Cowboys det stærkeste hold, men bookmakerne har gjort dem til for store favoritter. (Foto: AP/Bill Kostroun)
På papiret har Dallas Cowboys det stærkeste hold, men bookmakerne har gjort dem til for store favoritter. (Foto: AP/Bill Kostroun)

Hvornår lærer bookmakerne, at tiden, hvor Dallas Cowboys tromlede al modstand ned, hører fortiden til?

Troy Aikman, Emmitt Smith og Michael Irvin spiller ikke længere for Dallas Cowboys.

Det notat kunne man godt sende ud til alverdens bookmakere, for det virker som om, de ikke har opdaget, at Cowboys ikke længere er det uovervindelige football-dynasti, som de var i 90’erne.

I hvert fald har de en klar tendens til at overvurdere styrken hos America’s Team, som Cowboys bliver kaldt.

Det er også tilfældet til søndagens kamp imod Tampa Bay Buccaneers.

En 'svinestreg' fra Bucs
Bucs kunne meget let blive denne sæsonens store overraskelse. Holdet vandt deres første kamp imod Carolina Panthers, imens de leverede utroligt stærkt spil i tre quarters ude imod mestrene fra New York Giants, der dog vandt i kraft af en vanvittig slutspurt.

Kampens afslutning har skabt stor debat i USA, fordi Buccaneers’ forsvar gik meget aggressivt efter Giants-quarterback Eli Manning, da han på kampens sidste spil satte et knæ i jorden for at trække de sidste sekunder af klokken.

'En svinestreg' kaldte Giants det, mens Buccaneers’ cheftræner Greg Schiano blot konstaterede, at hans hold spillede aggressivt og for at vinde, indtil kampen var helt slut, og hvis andre havde problemer med det, så var det netop deres eget problem.

Udtalelsen har mødt bred opbakning hos de amerikanske eksperter, og det er netop sådan en udtalelser, der kan skabe sammenhold og momentum på et footballhold.

Løb, løb, løb
Så Cowboys’ offensiv kan lige så godt forberede sig på et meget aggressivt forsvar, der ligesom imod Giants vil gå efter at sikre et hav af turnovers. Og det skal nok få flere Cowboys-fans til at ryste i bukserne, quarterback Tony Romo har nemlig ved flere lejligheder vist, at han ikke håndterer aggressive forsvar særligt godt.

Samtidig kan Cowboys få det svært i defensiven. Indtil videre har de haft svært ved at stoppe løbeangrebet, hvilket sandsynligvis skal tilskrives skader på den defensive linje.

Til kampen imod Buccaneers må holdet undvære to af tre startere på den defensive linje, så jeg ser gode muligheder for, at Tampa Bay kan få løbespillet og deres play action til at virke.

Kort sagt ligger chancen for Buccaneers i at skabe turnovers og så holde på bolden ved at løbe, løbe og løbe.

Oddset er for højt
Bevares Cowboys er favoritter. De er på hjemmebane og har på papiret det stærkeste hold.

Men odds 4,00 på Tampa Bay, som du kan få hos Bet365, er alt for højt. Som jeg ser det, er der værdi i alle odds over 3,33.

Hvis du ikke når at spille imod Cowboys i denne uge, så kan du bare gøre det i næste eller næste, hvor bookmakerne sandsynligvis vil overvurdere dem igen.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen