Scott plukker Rosen

Her er søndagens bud på Cadillac Championship fra golfeksperten Claus Jansson

Adam Scott har været bedre spillende end den forsvarende mester Justin Rose. (Foto: AP/Alan Diaz)
Adam Scott har været bedre spillende end den forsvarende mester Justin Rose. (Foto: AP/Alan Diaz)

Tiger Woods fører før søndagens finalerunde af Cadillac Championship i Miami med hele fire slag ned til sin nærmeste konkurrent Graeme McDowell. Den 37-årige amerikaner er dermed på vej mod den syvende triumf i alt i en turnering, han ikke har vundet på The Blue Monster siden 2007.

Det har været imponerende at følge Woods, hvis vinderodds i skrivende stund ligger i nærheden af 1,10 - et odds, der fint afspejler konkurrenternes chancer for at fange den amerikanske megastjernen. Woods har været suveræn i denne uge, og han har alene lavet 24 birdies på 54 huller. Den lader vi lige stå et øjeblik.

Ude på banen fik vi i går for anden dag i træk to ud af tre spil hevet i land. Statistikken siger nu 13-11 i antallet af vundne og tabte spil fordelt på årets to første WGC-turneringer.

Søndagens kommende finalerunde kommer - som de tre foregående dage - til at stå i solskinnets tegn, mens gårsdagens blæsevejr over Doral ifølge vejrudsigten bør lægger sig til en let vind. Det er lig med ideelle vejrforhold, og en vinderscore i nærheden af -23 er absolut indenfor rækkevidde.

Charles Howell III over John Senden odds 2,00 (bet365)
For tredje dag i træk sender jeg Charles Howell III ud på The Blue Monster med ro i sindet. Den 34-årige amerikaner fra Orlando er med et scoringsgennemsnit på 69,3 slag pr. runde PGA Tourens fjerdebedste til at skyde lavt. Her ligger Australiens John Senden helt nede som nummer 63 med 70,8 slag pr. runde. På greens hører Howell III på en samlet 28. plads ligeledes til blandt tourens bedste. John Senden ligger til sammenligning langt nede ad listen som den 116. bedste putter.

Adam Scott over Justin Rose odds 2,18 (Betfair)
Der er altid store forventninger til Adam Scott. I matchen mod den forsvarende mester Justin Rose er oddset på en sejr til den store australier besnærende godt. Kan den tidligere Players-champ fortsætte, hvor han slap i går med en 68’er, taler meget for australsk sejr. Rose har egentlig gjort det ganske fint, men på linje med Scott har de tre foregående dage budt på alt for ustabilt spil. Scott trives med at ligge på baghjul, mens Roses mislykkedes titelforsvar kan få luften til at gå ud af britens ballon. Et top-10 resultat ligger indenfor rækkevidde for begge spillere.

Bo Van Pelt over Ernie Els odds 2,00 (Betsson)
Dagens sidste spilforslag er en rigtig hyggebold mellem to af tourens mest rolige spillere. Mens Ernie Els har været i top-50 på verdensranglisten i snart en menneskealder, har amerikaneren Bo Van Pelt fået sit gennembrud i en moden alder. De to spillere ligger helt lige på verdensranglisten som henholdsvis nummer 24 og 25. Med ti top-10 resultater i 2012 spillede Van Pelt flere gange med om sejren i sidste sæson. For Ernie Els danner The Open-sejren sidste år stort set grundlag for veteranens øjeblikkelige 24. plads på verdensranglisten. Els er langt fra en færdig mand i golfens verden, men spillet ligger ikke længere på tidligere tiders meget høje niveau.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere