Grønlænder satte dansk bingorekord

Vil blandt andet investere sin gevinst i Grønlandsbanken og en påhængsmotor

Rekordvinderen fra Nuuk vil blandt andet bruge noget af sin gevinst på en ny påhængsmotor. (Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto)
Rekordvinderen fra Nuuk vil blandt andet bruge noget af sin gevinst på en ny påhængsmotor. (Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto)

For første gang siden den nye spillelov trådte i kraft er der hos Danske Spil blevet udløst en bingogevinst på over en million kroner. Den hidtige rekord på 609.847,50 kroner blev overgået natten til onsdag af en grønlandsk mand i 40'erne fra Nuuk.

Rekorden lyder nu på 1.165.861 kroner.

- Jeg er så glad, siger bingo-vinderen med aliaset lakaelsa68 til Danske Spil.

- Jeg havde lige fået besøg af en kammerat, jeg havde givet ham en kop kaffe, og så skulle jeg lige afslutte spillet. Først troede jeg, jeg havde vundet 800 kroner - og blev glad over det. Men så kom det op på computeren, at jeg også havde vundet jackpotten, fortæller han.

Pengene på hans Danske Spil-konto skulle egentlig have været brugt på Oddset, men da han kom sent hjem, prøvede han i stedet sit held på bingo.

- Der var så mange bingo-spillere, der skrev tillykke til mig på chatten. Jeg skrev bare 'tak'. Jeg er ikke så god til at skrive dansk, det var derfor, det blev lidt kort, siger han.

Se også: Lottomillionær sætter bingo-rekord

Pengene har allerede planer med.

- Min far har engang givet mig en gammel motorbåd, men den skal have ny påhængsmotor. Det skal nogle af pengene bruges på. Og så vil jeg investere i nogle aktier i Grønlandsbanken. Det skulle være rimelig sikkert, siger han.

Fejringen af milliongevinsten må ske på et senere tidspunkt, for trods den store gevinst (og 1. maj) bliver det ikke til en fridag fra arbejdet.

- Jeg skal af sted her til middag. Men det er ikke en normal dag. Jeg er både meget glad og meget træt. Jeg har næsten ikke sovet i nat, fortæller manden, som ellers ønsker at være anonym.

Bingo er et af de spil, som er omfattet af Danske Spils monopol, og dermed det eneste spilleselskab, der har lov til at udbyde betalingsbingo.0 kommentarer
Vis kommentarer