Millionvinder vil glæde sin kræftsyge mand

Timingen kunne være meget bedre for denne vinder i Klasselotteriet

Mens tid er overvejer vinderen blandt andet en tur til Thailand med sin syge mand. (Foto: AP)
Mens tid er overvejer vinderen blandt andet en tur til Thailand med sin syge mand. (Foto: AP)

Man skulle tro historien om den seneste store vinder i Klasselotteriet var begået af en sæbeopera-forfatter, for der er tale om en rigtig tåreperser.

For 20 år siden købte en nu 66-årig kvinde fra Sydsjælland et lod, som ved trækningen 18. april udløste 1.062.530 kroner.

Store vindere siger ofte, at pengene falder på et tørt sted. I denne kvindes tilfælde er det meget svært at være uenig ...

- Det er sådan en gave, så det forstår man slet ikke. Min mand er syg af kræft, og han har netop besluttet, at han ikke vil behandles længere, fordi han blev så syg af medicinen. Så vil han hellere have det godt den sidste tid, fortæller hun til klasselotteriet.dk.

- Så nu skal vi ud at rejse og rigtig forkæle hinanden. Jeg tror, vi skal til Sydfrankrig eller Thailand og dyppe tæerne i vandet, siger hun og ler.

- Det er så fantastisk lige her midt i al sorgen at få sådan en gave ... Og det kommer da også til at betyde noget på længere sigt.

Kan blive i huset
Gevinsten betyder nemlig også, at kvinden kan blive i parrets villa, når hun alt for snart bliver enkefru.

- Det er virkelig en lettelse. Man prøver jo at sikre sig med pensionsopsparinger, og hvad har vi, men det ville alligevel være blevet rigtig stramt.

Se også: Nakskov-vinder vil donere millioner til velgørenhed

- Nu kan jeg se fremtiden i øjnene uden økonomiske bekymringer, og det er jeg bare så taknemmelig for. Og det er min mand også. Det er godt for ham at vide, at jeg aldrig kommer til at mangle noget, når han er væk, siger hun.

- Men først og fremmest, så skal vi bruge nogle penge på at have det rigtig godt sammen i den kommende tid. Og det er den største gave, jeg kunne få, siger kvinden, som ønsker at være anonym.

0 kommentarer
Vis kommentarer