Nu er der en kvart milliard på højkant

Eurojackpotpuljen runder en ny milepæl med 250 millioner kroner på højkant

Endnu engang undslap førstepræmiepuljen i Eurojackpot, der derfor runder en kvart milliard kroner næste fredag. (Screendump: veikkaus.fi)
Endnu engang undslap førstepræmiepuljen i Eurojackpot, der derfor runder en kvart milliard kroner næste fredag. (Screendump: veikkaus.fi)

Måske meget passende for en langfredag blev ventetiden på forløsning af rekordpuljen i Eurojackpot fredag aften forlænget med mindst en uge, da der endnu engang ikke var nogen kuponer med fem rigtige vindertal og to rigtige stjernetal.

Det betyder, at puljen vokser til yderligere rekordniveau med potentielt 250 millioner kroner til en enlig vinder. Det er godt 60 millioner kroner mere end den foreløbige rekord på 187 millioner kroner, der blev sat af en finne tidligere på året.

Skulle det lykkes en dansker at rende med gigantpuljen, så vil der være tale om alletiders største danske gevinst.

Sandsynligheden for at det lykkes er ikke stor. I tørre tal er sandsynligheden for at ramme førstepræmien 1 til 59.325.280 og en stor del af Europa er med i kampen. Spillet har således deltagelse af lottospillere fra Finland, Italien, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien og altså Danmark.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere