Lotto-milliardær skylder børnepenge

Lottovinder Pedro Quezada har fået den lokale sherif på nakken

Pedro Quezada, 44, og konen Ines Sanchez vandt den helt store gevinst i lotteriet. Nu vil myndighederne havde gammel gæld indfriet. (Foto: AP)
Pedro Quezada, 44, og konen Ines Sanchez vandt den helt store gevinst i lotteriet. Nu vil myndighederne havde gammel gæld indfriet. (Foto: AP)

Pedro Quezada vandt den fjerdestørste lotto-gevinst i USA nogensinde, og nu vil myndighederne have en bid af kagen.

Den 44-årige købmand fra New Jersey skylder 29.000 dollar – knap 200.000 kroner – i børnepenge, og nu efterlyses han af sheriffen i Passaic County.

Pedro Quezada ramte plet i Powerball-lotteriet og vandt 338 millioner dollar, hvilket svarer til to milliarder kroner.

Nu siger sherif Richard Berdnik, at det er tid til at afvikle gammel gæld. Han tilføjer, at lottovinderen ’risikerer anholdelse’ med mindre han hoster op med pengene.

- Sherifkontoret forsøger at få fat i hr. Quezada, så vi kan få afsluttet dette spørgsmål hurtigst muligt, hedder det i en pressemeddelelse fra sherifkontoret.

Quezada, der er far til fem børn, sagde på et pressemøde tidligere på ugen, at hovedparten af gevinsten vil gå til familien.

- Min familie har ikke meget, og vi hjælper hinanden, sagde den nyslåede milliardær, da han modtog den gule check med de mange penge.

Quezada købte kuponen med de rigtige numre i spritbutikken Eagle Liquor i hjembyen Passaic i New Jersey, hvor han køber sin øl.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere