Derfor er Danmark stadig favorit til andenpladsen

Chancen for en tur til Brasilien i 2014 lever stadig, mener bookmaker

Bulgarien må bare ikke vinde i Italien, så har det danske landshold stadig gode chancer for at komme i VM-playoff. (Foto: Lars Poulsen)
Bulgarien må bare ikke vinde i Italien, så har det danske landshold stadig gode chancer for at komme i VM-playoff. (Foto: Lars Poulsen)

Smagen af brændte chancer og uafgjort i Parken sidder stadig i munden på landshold og danske fodboldfans, men på en solskinsdag lige inden påske er der ingen grund til at være alt for pessimistisk.

Chancen for en tur til Brasilien i 2014 lever stadig.

Faktisk vurderer bookmakeren NordicBet, at det danske landshold er favoritter til at indtage andenpladsen efter Italien i VM-kvalifikationsgruppe B.

- Efter vores vurdering er vi stadig favoritter til andenpladsen i gruppen. Omvendt er der lang vej til Brasilien, og samlet set vurderer vi chancerne for kvalifikation til at være ca. 20 procent, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, som har kigget nøje på det resterende program i gruppen.

- Sværere er det heller ikke at nå den andenplads. Hvis bare bulgarerne ikke vinder i Italien, så kan vi selv afgøre det, siger han.

Læs også:

Se også: Ekspert: Så længe bli'r Romme på landsholdet

Tjekkerne mangler at møde Italien to gange og har i sidste kamp Bulgarien ude - samtidig er Danmark bedst i det indbyrdes regnskab.

Danmark derimod har samlet fire kampe mod overkommelige Armenien og Malta. Den på papiret sværeste modstander Italien møder Danmark i næstsidste runde på et tidspunkt, hvor italienerne formentlig har sikret sig direkte kvalifikation, og her må Danmark bare ikke tabe.

- Vi burde være rimelig sikre på at komme med i playoff med det pointantal, vi skraber sammen, hvis vi når andenpladsen. I et eventuelt playoff er chancen for at gå videre groft sagt fifty-fifty, siger Tonni Munk Jensen.

Læs også:

Se også: Håbet lever: Sådan kommer Danmark til VM

Hos Unibet er man en smule mere pessimistisk, men konstaterer, at håbet om VM-deltagelse stadig er i live.

- Fire point i de to kampe var det absolutte minimum. Belært af tidligere tider ved vi, at en stærk slutspurt kan være nok, så løbet er ikke fuldstændigt kørt. Man behøver ikke være hjernekirug for at regne ud, at løbet om førstepladsen er kørt, så det er andenpladsen, der tæller, konstaterer Per Marxen fra Unibet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere