Fødselsdag udløste milliongevinst

En Audi A1 står øverst på ønskelisten for nybagt Klasselotteri-vinder

- Jeg skal have en ny bil. Mon ikke det bliver en Audi A1? Jeg er ret glad for Audi, siger den nybagte millionær. (Foto: Audi)
- Jeg skal have en ny bil. Mon ikke det bliver en Audi A1? Jeg er ret glad for Audi, siger den nybagte millionær. (Foto: Audi)

Nogle er født heldigere end andre - i hvert fald hvis de kan finde ud af bruge deres fødselsdato til noget fornuftigt.

Det kunne en 60-årig københavnsk kvinde, som har valgt et af sine lodder i Klasselotteriet ud fra sin fødselsdato. Tidligere i marts var der bonus, da loddet bonnede ud med 1.250.000 kroner - helt præcist 1.062.530 kroner efter præmieafgift.

- Jeg måtte lige sætte mig ned og trække vejret dybt, da jeg fik beskeden, fortæller kvinden, der foretrækker at forblive anonym, til klasselotteriet.dk.

- Jeg tror ikke, jeg har lyst til at skilte med, at jeg har vundet så mange penge.

Lidt kommer kun dog til at vise gevinsten frem. Den nybagte millionær 'er ret glad for Audi' og vil bruge noget af gevinsten på en ny bil - formentlig en Audi A1.

Læs også:

Se også: Arvelod gav milliongevinst

Ellers kommer milliongevinsten ikke til at betyde de helt store omvæltninger i hverdagen.

- Nej, jeg har et rigtig godt liv i forvejen. Jeg har ingen gæld og et godt job i finanssektoren, så jeg tror, at langt de fleste af pengene skal investeres. Og så har jeg en datter, der studerer. Der falder nok også lidt af til hende, kunne jeg forestille mig.

- Nå ja, og så er jeg aktivt medlem af Dansk Røde Kors, så jeg slipper nok heller ikke for at donere nogle penge til et godt projekt der, siger vinderen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere