Insolvent reddet af klasselotteriet

Sparer 5000 kroner om måneden i renter

Gevinsten i Klasselotteriet gør, at familien ikke længere er stavnsbundet til deres hus. (Foto: PR)
Gevinsten i Klasselotteriet gør, at familien ikke længere er stavnsbundet til deres hus. (Foto: PR)

En gevinst i Klasselotteriet på 1.062.530 kroner efter skat falder på et meget tørt sted for en 44-årig håndværker og hans familie fra Valby. Familien købte hus i den københavnske forstad, lige før boligmarkedet ramlede sammen og har været tynget af gæld siden.

Alene de sparede renteudgifter giver et boost til privatøkonomien på 60.000 kroner om året.

- Vi købte hus, mens markedet var højest, og vi sidder i en situation, hvor vi faktisk er teknisk insolvente - eller det var vi, indtil vi vandt en million. Nu kan vi betale det dyreste lån i huset ud. Og det sparer os faktisk 5000 kroner om måneden - bare i renter. Og det gælder jo resten af livet - eller i hvert fald, så længe vi bliver boende, siger den glade vinder til klasselotteriet.dk.

Indtil vi vandt, var vi reelt stavnsbundne

- Og der er i øvrigt en anden kæmpe lettelse. Nu kan vi vælge at sælge huset, hvis vi vil. Indtil vi vandt, var vi reelt stavnsbundne, siger han.

Læs også:

Se også: Enlig mor rammer milliongevinst

Pengene skal dog ikke kun bruges fornuftigt. Efter gevinsten faldt sommerferien pludselig på plads.

- Vi har besluttet, at vi tager hele familien til Disneyland i Orlando til sommer. Det er der, hvor Universals studier også ligger. Der er vist også et kæmpestort Harry Potter-land. Det glæder ungerne sig helt vildt til, siger vinderen, som ønsker at være anonym.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere