Alle holder med Chresten

Men Wasteland kan overraske, mener bookmaker

Chresten er bookmakernes storfavorit, han er den X Factor-deltager, som der bliver spillet mest på, og så håber Danske Spil rent faktisk også, at han vinder. (Foto: Mogens Flindt)
Chresten er bookmakernes storfavorit, han er den X Factor-deltager, som der bliver spillet mest på, og så håber Danske Spil rent faktisk også, at han vinder. (Foto: Mogens Flindt)

Efter Amandas overraskende exit tegner årets X Factor-finale til at blive en formsag for den 25-årige Chresten. Han er bookmakernes storfavorit, spillerne placerer primært deres indsats på vestjyden, og så holder Danske Spil rent faktisk også med ham.

Danmarks største spilleselskab lagde ud med et højt odds på Wasteland, hvilket kan ses i det samlede regnskab.

- Wasteland er det eneste udfald, som koster os penge. Men de fleste penge kom på dem i starten. Siden semifinalen er de hovedsageligt sat på Chresten, fortæller Peter Emmike Rasmussen, oddssætter ved Danske Spil.

Læs også:

Se også: Her er årets X Factor-overraskelse

Chresten er dog stadig storfavorit af ganske simple årsager.

- Han har ikke stået i en udstemningsfinale. Han hiver i højere grad stemmer fra den ældre generation, hvor Karoline og Wasteland mere kæmpe om de samme stemmer. Hans stille og rolige facon giver også plusser, konstaterer oddssætteren, som dog stadig er rystet over, at Amanda ikke nåede finalen.

- Jeg er overbevist om, at folk hjemme i stuerne simpelthen glemte at stemme på hende, siger Peter Emmike Rasmussen.

Vurderingen bunder i, at under semifinale-showet kunne man på livespil få 60 gange pengene, hvis Amanda røg ud, men ingen spillede på det ...

Afgøres mellem drengene
Konkurrenten Unibet vil dog ikke være med til at afgøre showet på forhånd. Også selv om de har Chresten som den allerstørste favorit blandt alle spilleselskaberne til blot odds 1,35. De fleste ligger i omkring odds 1,70 på den sympatiske jyde.

- Den er spillet hele vejen ned i det lave odds, ikke sat så lavt til at begynde. Vores oddssætter har nemlig noget for Wasteland, siger Per Marxen, pressechef for Unibet, som godt kan forestille sig en overraskelse i finaleshowet.

- For at bruge et betting-udtryk så er smart money på Wasteland, og det skyldes deres One Direction-spinoff. Sms-stemmerne kan hive sejren hjem til boybandet, mener Marxen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere