Hvad skal man egentlig bruge otte lottomillioner til?

- Jeg troede, at jeg ville spise god mad, rejse sydpå og spille fandango, men vi er gået helt i stå, siger nybagt lottomillionær fra Aalborg

Hvad stiller man op, når man pludselig vinder 8,2 millioner kroner i lotto. Gevinsten er kommet bag på de aalborgensiske vindere fra lørdags. (Foto: Danske Spil tv)
Hvad stiller man op, når man pludselig vinder 8,2 millioner kroner i lotto. Gevinsten er kommet bag på de aalborgensiske vindere fra lørdags. (Foto: Danske Spil tv)

Drømmen om pludselig rigdom er, hvad de fleste af os får ud af at spille lotto. Men en ting er at tænke over, hvad man ville stille op med en milliongevinst, noget andet er at føre drømmene ud i livet.

Den ene af weekendens to store lottovindere føler sig i hvert fald handlingslammet.

- Jeg har altid sagt, at hvis jeg vandt i lotto, ville jeg betale huset ud og købe en pakke smøger og to øl. Men vi skylder ikke så meget i huset længere, jeg ryger ikke, og jeg har ikke fået købt noget som helst endnu. Ikke engang to øl, fortæller den aalborgensiske kvinde, der i lørdags med sin mand vandt 8.147.122 kroner i lotto, til danskespil.dk.

Læs også:

Se også: Nordjysk lottoklub ramte milliongevinst

Parret ønsker at være anonyme og vil således heller ikke oplyse, hvor gamle de er. De eneste tal, hun vil tale om, er gevinstens størrelse, og den har vendt tidligere planer på hovedet.

- Det er mange flere penge, end jeg nogensinde har drømt om. Tænk, at vi overhovedet vandt.

Beholder jobbet
- Jeg troede, at hvis vi vandt, ville jeg sige mit job op. Jeg troede også, at jeg ville spise god mad, rejse sydpå og spille fandango. Men vi er gået helt i stå. Og faktisk har jeg slet ikke lyst til at sige mit job op, som jeg er meget glad for, siger hun.

Tallene, parret vandt på, var mærkedage, som de har spillet på i 20 år. Til at begynde med troede kvinden, at de 'kun' havde vundet 800.000 kroner.

- Jeg kunne slet ikke læse tallet. Det var først, da han kiggede på skærmen, at vi fandt ud af, hvor mange penge det er, siger hun.

Hvad ville du stille op med otte millioner kroner, hvis du trodsede alle sandsynligheder og vandt i lotto?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere