Han sidder med sorteper i Premier League

Bookmakerne har så godt som afskrevet både Reading og QPR i den bedste engelse række

Harry Redknapp blev hentet ind for at redde QPR i Premier League, men bookmakerne tror ikke længere på det. (Foto: AP/Lefteris Pitarakis)
Harry Redknapp blev hentet ind for at redde QPR i Premier League, men bookmakerne tror ikke længere på det. (Foto: AP/Lefteris Pitarakis)

Mens Reading længe har haft prædikatet nedrykningsfavorit i Premier League, og derfor dårligt kunne få mindre tillid fra bookmakerne trods nederlag til Manchester United, så ryger nu også QPR ned i kassen med spilleselskabernes brandvarme emner til en billet ned i The Championship.

London-klubben med de store ambitioner tabte nøglekampen mod Aston Villa med 2-3 og ligger dermed fortsat sidst. Manager Harry Redknapp, der kom til i november, har før leveret et mirakel i en overlevelseskamp, men troen på en gentagelse forsvandt på Villa Park i lørdags.

- Kun et mirakel kan nu redde både Reading og QPR fra nedrykning. Syv point er rigtig mange at hente, når man er et bundhold og kun har otte kampe tilbage, og vi er derfor overbeviste om de begge må forlade Premier League for denne gang, konstaterer Frederik Skov fra Ladbrokes.

Rent oddsmæssigt kan Reading som nedrykker spilles til odds omkring 1,06, mens QPR kan spilles til odds mellem 1,12 og 1,20.

Det store spørgsmål er så, hvem der skal følge duoen ned i den næstbedste række.

Sunderland, Southampton, Aston Villa og Wigan hentede alle point i weekenden og fik dermed signaleret, at de stadig har noget at slås med. Aktuelt sidder Wigan med den sidste af tre sorteper, og skal man tro bookmakerne, så bliver det også dem, der ender med at skulle forlade det gode selskab.

- Selvom Wigan fik en flot sejr i weekenden, bliver de vores bedste bud på den sidste nedrykker. For Aston Villa og Southampton fik også flotte sejre, og da spillermaterialet her virker en anelse stærkere end konkurrenternes fra Wigan, slutter de lige akkurat over nedrykningsstregen, forklarer Frederik Skov.

Flere kan komme i problemer
Kollegaerne fra Unibet er ikke uenige. Odds er ikke med Wigan, men på den anden side forventer man også, at det kan blive en gyser.

- Det kan det meget vel gå hen og blive. Odds siger Wigan, men de har jo en fænomenal evne til at sætte en slutspurt ind på rette tidspunkt og lige præcis undgå at dumpe, forklarer Unibets danske pressechef, Per Marxen.

- Villa viser fin form, Southampton synes på vej mod redning, takket være en opblomstring, mens Sunderland er begyndt at hakke i det. Så det bliver en uhyggelig intens kamp i bunden af Premier League. Faktisk afslører et kig i tabellen, at holdene helt op til og med Stoke på 11. pladsen kan komme i problemer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere