Bookmakerne: God spansk lodtrækning

Vinder-odds på nedjusteret på de spanske favoritter

Real Madrid og Barcelona kan ikke være utilfredse med deres kvartfinalemodstandere i Champions League, mener bookmakerne. (Foto: AP/Lalo R. Villar)
Real Madrid og Barcelona kan ikke være utilfredse med deres kvartfinalemodstandere i Champions League, mener bookmakerne. (Foto: AP/Lalo R. Villar)

Blandt de store Champions League-favoritter var der ingen store tabere til fredagens lodtrækning. Som til en anden seedning endte de fire største i hver sin kvartfinale. Små vindere var der dog - og de er begge spanske.

Lodtrækningen gjorde, at bookmakerne umiddelbart efter nedjusterede odds på både FC Barcelona og Real Madrid, efter de trak hhv. Paris St. Germain og Galatasaray.

- Det kunne have været meget værre for Barcelona, og i Madrid ånder de nok også lettet op. Til gengæld synes Bayern næppe, at det er vanvittigt fedt at skulle møde Juventus, konstaterer Per Marxen fra Unibet.

Samme vurdering lyder der fra Danske Spil.

- Ingen tvivl om, at de spanske hold fik den bedste lodtrækning. Real Madrid fik den allerbedste, men omvendt fik Barcelona heller ikke en dårlig, mens Bayerns mere er 60/40, og derfor holder vi deres odds i status quo, konstaterer oddssætter Peter Emmike.

Borussia Dortmund rykker samtidig nærmere turneringens største favoritter, efter tyskerne trak Malaga.

UEFA foretager 12. april endnu en lodtrækning, som afgør, hvem der skal møde hinanden i semifinalerne.

De fire største favoritter til at vinde årets Champions League er Barcelona (odds 2,50), Real Madrid (3,50), Bayern München (6,00) og Borussia Dortmund (9,00).

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere