Swansea kan sætte rekord

Kan for første gang vinde fire Premier League-hjemmekampe i træk

Michu har scoret tre af Swanseas fire mål mod Arsenal i denne sæson. Klubberne er mødtes en gang ligaen og to gange i FA Cup'en, og det er blevet til alle tre udfald. (Foto: AP/Alastair Grant)
Michu har scoret tre af Swanseas fire mål mod Arsenal i denne sæson. Klubberne er mødtes en gang ligaen og to gange i FA Cup'en, og det er blevet til alle tre udfald. (Foto: AP/Alastair Grant)

En af weekendens mest interessante fodboldopgør set med danske øjne spilles i Wales, hvor Arsenal gæster Swansea i Premier League. Her kan Michael Laudrups udvalgte sætte klubrekord med fire vundne Premier League-hjemmekampe i træk, hvis det lykkes at få ram på London-klubben.

Bookmakerne har dog Laudrup og co. som favorit til at fejle, da Arsenal trods udebane og kun syv points forskel i tabellen er gjort til favoritter (odds 2,20).

Swansea og Arsenal har mødt hinanden fem gange i nyere tid (FA Cup og Premier League), og statistikken lyder på to sejre til hver og en uafgjort. Senest holdene mødtes i ligaen var i december, og her leverede waliserne en gedigen overraskelse ved at slå Arsenal 2-0 på Emirates.

Tre af de fem opgør er gået over 2,5 mål, og det forventes også lørdag (overen giver odds 1,80).

Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Statistisk set falder der altid sene mål, når Swansea og Arsenal mødes. Seks af de syv mål, der er scoret i klubbernes tre indbyrdes møder i denne sæson, er faldet inden for kampens sidste ti minutter. Under halvandet mål i første halvleg giver odds 1,50.

Fire gange har Swansea scoret mod Arsenal i denne sæson, og tre af dem er signeret af Michu.

Spanieren deler favoritværdigheden favorit som målscorer i kampen sammen med Arsenals Olivier Giroud (odds 2,75) efterfulgt af udeholdets Theo Walcott (odds 3,00).

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere