Spilekspertens fire friske spil i aften

Han har blandt andet udset sig et par potentielle målscorere i aftenens to Champions League-kampe

Jackson Martinez er uden sammenligning FC Portos mest målfarlige spiller og alligevel kan der hentes at ganske fint odds på at han scorer i aftenens kamp mod Malaga. (Foto: AP/Paulo Duarte)
Jackson Martinez er uden sammenligning FC Portos mest målfarlige spiller og alligevel kan der hentes at ganske fint odds på at han scorer i aftenens kamp mod Malaga. (Foto: AP/Paulo Duarte)

Milan stod ikke distancen i aftes. Italienerne blev blæst af banen i Barcelona, hvor meget måske kunne have set anderledes ud, hvis ikke M'Baye Niang havde afsluttet på træværket i den gigantchance, som milaneserne havde i første halvleg, og stillingen stadig var beskedne 1-0 til hjemmeholdet.

I stedet endte det i spansk fodboldopvisning, der nu har sendt Barcelona tilbage som bookmakernes favoritter til Champions League-trofæet.

En af de skarpeste udfordrere bliver formentligt Bayern München, der skal forsvare en 3-1-sejr over Arsenal, og det er kampen, der render med den meste opmærksomhed i aften. Det selv om der ret beset er mest spænding om den samlede sejr i den anden kamp mellem Malaga og FC Porto.

- Der er langt mere hype om Bayern München og Arsenal. De spiller i to profilerede ligaer og mønstrer masser af profiler og offensive kvaliteter. Det bliver førstevalget i mange stuer i aften, og det vil bookmakerne også opleve på deres omsætning, konstaterer Ekstra Bladets spilekspert, Michael Winther-Rasmussen, der har kigget begge kampe efter i sømmene for at udpege nogle af de mest interessante spil.

Det har kastet i alt fire potentielle spil af sig.

- Det er altid svært med Champions League-kampe, for det har oddssætternes store fokus. Det er ikke nemt at finde de spil, hvor odds helt åbenlyst er sat skævt. Der er dog alligevel nogle stykker, der springer i øjnene i aften, siger han.

Bayern München - Arsenal (AH-1,-1.5) [1] 1,95 /Bet365
LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

- Med en 3-1-sejr i ryggen behøver Bayern egentligt bare at forsvare den samlede sejr hjem, men der er tilpas skarphed om omstillingsmuligheder til, at det så alligevel kan kaste en ny, solid sejr af sig. Arsenal vil, i hvert fald i starten, forsøge at få det hurtige mål, der giver tro på en overraskelse. Det kan give en åben kamp, hvor de offensive kvaliter på begge hold kan komme i spil.

- Odds på over 2,5 mål er i underkanten, når man tager Bayerns stærke defensiv i betragtning. I stedet bliver buddet et spil på Bayern-sejr med Asian Handicap -1,-1,5, hvor der er gevinst ved en sejr på to mål, mens en etmålssejr giver halvdelen af indsatsen retur.

Læs:

Se også: Sådan fungerer Asian Handicap

- Arsenals forsvar har ikke virket alt for overbevisende, og Bayern har, hvis de vælger at bruge det, et gear mere end englænderne. Det kan meget vel ende med en gentagelse af den første kamp, hvor tyskerne kom frem til en hel del chancer, og der er nok af målfarlige spillere til at putte den i maskerne.

- At Arsenal har valgt at spare førstekeeper Wojciech Szczesny og mangler stamspillerne Bacary Sagna, Jack Wilshere og Lukas Podolski er naturligvis også et plus, selvbom Bayern også har sine fravær med Holger Badstuber, Jerome Boateng, Bastian Schweinsteiger og Franck Ribery sat ud af spillet.

Læs uddybende spilforslag:

Se også: Bayern gør arbejdet færdigt

Bayern München - Arsenal (målscorer) [Thomas Müller] 2,65 /NordicBet
LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

- Med tro på mål til Bayern, så bringer det et naturligt spørgsmål om, hvem der så skal score, og her ligger også et muligt spil.

- Allerede op til den første kamp pegede vi på Thomas Müller som mulig målscorer, og han kvitterede med scoring, hvilket man kunne hente odds 3,25 på. Samme odds er der ikke i aften, men dog stadig et interessant. Det er værd at notere, at Müller er Bayerns topscorer i Champions League i denne sæson, og at han kommer med frisk selvtillid efter scoring i weekenden. Arsenal vil have megen fokus på Mario Mandzukic, og det kan give Müller ekstra muligheder.

- Müller kan i øvrigt lukrere på, at Arsenal har visse problemer på deres backpladser. Han kan ende med at stå over for enten Carl Jenkinson i højre side eller over for Thomas Vermaelen i venstre side.

Malaga - FC Porto (DNB) [2] 1,91 /Ladbrokes
LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

- Man kan altid diskutere om man skal spille på et hold, der ret beset kan nøjes med uafgjort for at gå videre, og derfor er der også taget Draw No Bet med her, hvilket vil sige indsatsen retur ved uafgjort.

- Helt konkret står man med et Malaga-hold, der skal fremad banen og ikke kan tillade sig at spille defensivt som i det første opgør, hvor FC Porto sad på det hele. Det kan give en mere åben kamp, hvor portugiserne dog vil være uhyre farlige på omstillinger. Gæsterne har en yderst solid defensiv krydret med uhyre målfarlige Jackson Martínez. Det kan blive en giftig cocktail for hjemmeholdet.

Malaga - FC Porto (målscorer) [Jackson Martinez] 2,95 /NordicBet
LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

- Netop Martinez er et frisk bud på en målscorer, når nu der kan hentes odds 2,95. Det kan godt være, at kampen i aften ikke bliver målrig, men hjemmeholdet skal have smidt noget af forsigtigheden, og det bør udløse en lidt mere åben kamp. Colombianeren skal dermed nok komme frem til chancer. Nøjagtigt som i den første kamp.

- Han står noteret for mål i ni af de seneste 12 kampe for FC Porto, og 23 mål i 22 ligakampe samlet. I praksis er målene scoret i 18 af de 23 kampe. Fire af målene er scoret på straffespark, så han kan meget vel også være manden, der får ansvaret, hvis den mulighed skulle byde sig i aften. I Champions League er det blevet til tre mål i syv kampe.

Hvad spiller du på i aftenens to Champions League-kampe? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere