Spillerne tror på Milan

Pengene bliver sat på samlet sejr til Milan inden aftenens storkamp i Barcelona

Kevin Prince Boateng var på pletten for Milan i den første kamp mod FC Barcelona og kan være med til at fuldende overraskelsen i aften. (Foto: AP/Fabio Ferrari)
Kevin Prince Boateng var på pletten for Milan i den første kamp mod FC Barcelona og kan være med til at fuldende overraskelsen i aften. (Foto: AP/Fabio Ferrari)

Det er Milan, der står med det ene ben i kvartfinalerne af Champions League efter 2-0 sejr over FC Barcelona i den første af to kampe i 1/8-finalerne, og troen på et lille spansk mirakel synes da også begrænset, når man ser, hvor spillerne sætter deres penge.

Hos Danske Spil bliver to ud af tre kroner sat på samlet sejr til Milan, og mange har oven i ladet sig friste af det meget høje odds på italiensk sejr på Camp Nou.

- Ser man kun på spillet om, hvem der går videre, så har vi relativ lille risiko, men når det kommer til spil på selve kampen, så vil en Milan-sejr komme til at koste os dyrt, forklarer oddssætter hos Danske Spil, Morten Overgaard.

Dermed kan man ikke fortænke Danske Spil i at heppe på Barcelona i aften.

Læs også:

Se også: Spileksperten: Farvel til Barcelona

I så fald placerer de sig i den modsatte lejr af Unibet, der kan se mange positive ting i en Milan-triumf. Godt nok er den spanske optimisme ikke så stor som før den første kamp mod Milan, men mange af selskabets kunder tror fortsat på et lille spansk mirakel.

- Nu kan Barcelonas mange fans stadig nå at blive endnu mere optimistiske i løbet af dagen, men som det ser ud lige nu, er indsatserne lagt jævnt, konstaterer Unibets danske pressechef, Per Marxen, der derfor kan se et potentielt tab, hvis Barcelona vinder samlet.

- Så dels vil samlet Milan-sejr være det bedste for os, når man alene ser på kampen i aften og dels har rigtigt mange spillet Barcelona som vinder af Champions League, så også i det lys vil en italiensk triumf passe os glimrende, siger Per Marxen.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Meldingen er den samme hos kollegaerne hos Ladbrokes.

- Set på den lange bane, så vil det passe os fint med samlet sejr til Milan, for så ryger en af favoritterne til Champions League-trofæet ud, forklarer Frederik Skov fra Ladbrokes og peger på, at det også vil passe fint i forhold til topscorerspillet, hvor mange har spillet på Lionel Messi. Argentineren er lige nu tre mål efter Real Madrids Cristiano Ronaldo.

Selskabet har næsten ingen risiko på selve spillet om at gå videre, da indsatserne fordeler sig 60-40 i italiensk favør. Det er meget tæt på den chancevurdering, som der er lagt odds efter.

Mest markant tro på Milan til at gå videre finder man hos Betsafe, hvor 70 procent af indsatserne er kommet på italienerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere