Wasteland driller bookmakerne

Boybandet tippes til plads i farezonen i 'X Factor' i aften, men kan såmænd også gå hele vejen og vinde

Wasteland stod i farezonen i fredags, og bookmakerne trækker nu i land på sidste uges høje forventninger til boybandet. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)
Wasteland stod i farezonen i fredags, og bookmakerne trækker nu i land på sidste uges høje forventninger til boybandet. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)

Fra favoritstempel til udstemningskandidat. Det blev uventet dramatisk for boybandet Wasteland i sidste fredags liveshow i 'X Factor'.

Fra masser af tillid hos bookmakerne og solid opbakning fra en voksende fanskare til at skulle på scenen for anden gang i kamp for forbliven i konkurrencen.

Noget, der kan gentage sig i aften, hvis man skal bookmakerne, der har haft en uge med selvransagelse oven på den store tillid til bandets muligheder i sidste uge.

- Vi håber, at vi er lidt mere skarpe i vores vurdering denne gang, konstaterer Hans-Henrik Busk Stie, der er oddssætter hos Danske Spil, hvor Wasteland er gjort til næststørst favorit til en billet hjem i aften.

- Der er ingen tvivl om, at deres optræden på dagen havde stor betydning, men vi er uanset nødt til at konstatere, at de stod der, og derfor er de også oplagte kandidater til at stå der igen, forklarer oddssætteren, der dog så i næsten samme åndedrag må konstatere, at man samtidig slet ikke slagter boybandets samlede sejrsmuligheder.

Kan gå begge veje
Godt nok er Wasteland ikke længere favorit til sejren, men til gengæld spåes de bedre chancer end både Stephanie og Karoline. Førstnævnte er også favorit til at ryge ud i aften, så det er ikke overraskende. Til gengæld kan det undre, at man på den ene side spår Wasteland større fare for at ryge end Karoline, men samtidig tror mere på dem som samlet vinder.

- Kan Wasteland klare skærene frem til finalen, så har de også klaret sig forbi dommeren. I finalen er det alene seerne, der bestemmer og må ikke undervurderes med den store opbakning Wasteland har, forklarer Hans-Henrik Busk Stie.

Netop dommerne spiller en stor rolle. Også i aften, hvilket kan ende med at blive Wastelands endeligt.

- Ender de i farezonen, tror vi, de må forlade showet, da Blachman højst sandsynligt får sidste ord i afgørelsen, siger oddssætter hos NordicBet, Michael Marcuslund, der ligesom kollegaerne rundt omkring hos bookmakerne har været sendt på overarbejde i forhold til 'X Factor' i år.

Uforudsigelig konkurrence
- Vi holder dem som kandidat til at ryge ud, men tror samtidig ikke helt på det sker, konstaterer Unibets danske pressechef Per Marxen, der dermed også sætter sig mellem to stole på spørgsmålet om boybandet.

Om de så også sidder der efter aftenens show og skal have gang i en ny omgang selvransagelse vil vise sig.

- 'X Factor' har ofte virket forudsigeligt, men i år må vi erkende, at vi har haft sværere ved at ramme rigtigt. Vores gæt er, at det bunder i, at seerne endnu ikke har fundet deres klare favorit, og dagsformen i liveshowene indtil videre har bestemt, hvem der endte i farezonen, erkender Michael Marcuslund fra NordicBet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere