Spileksperten går efter guldet i Champions League

Ekstra Bladets spilekspert har udset sig et par friske langskud til aftenens kampe i Champions League

Det franske stortalent Paul Pogba har allerede nettet fem gange for Juventus i Serie A i denne sæson, og kan også vise sig som en farlig mand fra distancen i aften mod Celtic. (Foto: AP/Massimo Pinca)
Det franske stortalent Paul Pogba har allerede nettet fem gange for Juventus i Serie A i denne sæson, og kan også vise sig som en farlig mand fra distancen i aften mod Celtic. (Foto: AP/Massimo Pinca)

Bølgerne går fortsat højt i England og Spanien efter den dramatiske returkamp mellem Manchester United og Real Madrid i aftes. Her kom et rødt kort til Nani til at koste dyrt for englænderne, der førte 1-0 ind til det blev 10 mod 11.

Det endte også med at koste et par grå hår hos Ekstra Bladets spilekspert, Michael Winther-Rasmussen, der på forhånd havde fundet værdi i spil på Manchester United som samlet vinder.

- Det så jo ganske fornuftigt ud lige ind til det røde kort, men det er lige præcist den slags faktorer, der er så svære at tage højde for. Så er det bare at krydse fingre for, at det ikke sker alt for ofte, siger Michael Winther-Rasmussen, der er klar til at revanchere sig i aften.

- Champions League-kampe er generelt lidt vanskelige at have med at gøre, fordi bookmakerne giver dem stort fokus. Det betyder ikke, at man ikke kan vinde penge på dem, men at det kan være lidt vanskeligere at finde de steder, hvor odds er sat skævt. Det gælder også i aften.

Han går denne gang mere vovet til værks, men har så potentielt også udsigt til en større gevinst.

Paris Saint-Germain - Valencia (flest hjørnespark) [2] 2,30 /Bet365

- Kravet er ret klart for Valencia: Der skal scores to gange. Det betyder spansk offensiv mod et fransk mandskab, der ret beset kan vælge at gribe opgøret an på helt samme måde som den første kamp. Her blev spanierne holdt i en lidt uventet kort snor, mens man selv viste skarphed i den anden ende.

- Bag sejren gemmer sig også en ret klar statistik, når det kommer til hjørnespark. Valencia noterede otte, mens PSG ikke havde et eneste. Helt så entydigt bliver det næppe igen, men på papiret kan det snildt blive en kamp, der bliver meget lig den første. Med den undtagelse, at PSG mangler Zlatan Ibrahimovic og dermed ser svækkede ud rent offensivt.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

- Om svenskerens fravær ender med at blive kostbart vil vise sig, men Valencia vil naturligvis jagte deres chance, mens franskmændene som udgangspunkt ikke vil risikere noget. Det lugter at spansk overtag på boldbesiddelse og meget vel også på antal afslutninger, hvorfor vi er kommet væsentligt tættere på, at de også vinder hjørnesparkstatistikken.

- Set over hele sæsonen har Valencia ikke fået mange hjørnespark i Champions League-kampene, hvilket naturligvis skal med i betragtning, men betingelserne i aften er så også væsentligt anderledes end i de foregående kampe.

Læs også spilforslaget:

Se også: Mål i Aalborg

Juventus - Celtic (målscorer) [Paul Pogba] 6,51 (efter kommission) /Betfair

- Celtic sled og slæbte i det første opgør, men trods fint spil og en hel del afslutninger, så blev det 0-3 og så godt som exit til Champions League. Aftenens kamp skal bare overståes, og det gør det til et ualmindeligt vanskeligt opgør at stikke ud på, for hvor stor er motivationen i de to lejre, og hvor mange rokeringer kommer der på holdene.

- Derfor bliver det bedste bud også et lidt mere vovet langskud, hvor pengene sættes på Paul Pogba som målscorer. Dette er lige præcist en kamp, hvor det franske midtbanetalent kan regne med at få spilletid og formentligt fra start. Han er ganske farlig fra distancen og har allerede scoret fem gange i denne sæson. Alle fem mål scoret på hjemmebane, og han har været på pletten i to af de seneste tre hjemmekampe, hvor han er startet inde.

- Set hen over sæsonen, så har Pogba noteret flere afslutninger per spilleminut i Serie A-kampene end de andre midtbanespillere i Juventus, så han er i hvert fald ikke bange for at sparke på mål.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Hvad spiller du på i aftenens to Champions League-kampe? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere