Bookmakere: Nu ligger det til Real

Real Madrid er nye Champions League-favoritter efter sejren over Manchester United

Real Madrid er nu bookmakernes favorit til at gå hele vejen i Champions League. (Foto: AP/Jon Super)
Real Madrid er nu bookmakernes favorit til at gå hele vejen i Champions League. (Foto: AP/Jon Super)

José Mourinho havde knapt forladt Old Trafford, før oddssætterne hos de store bookmakere var i gang med at file på favoritværdigheden til at hjemtage Champions League-trofæet.

Real Madrids uafgjorte resultat hjemme mod englænderne, og FC Barcelonas vaklen mod AC Milan lod formstærke Bayern München smutte inden om og i nogle uger nyde favoritværdigheden, men den er nu overgået til Madrid.

Læs også:

Se også: Her den nye Champions League-favorit

- To sejre over Barcelona og en sejr over Manchester United på Old Trafford giver nok momentum til Real Madrid til, at de nu er Champions League-favoritter, når FC Barcelona samtidig står med et ben ude af turneringen. Reals rolle er udspillet i Primera Division, så sæsonens store trofæ skal komme i Champions League. Det er et godt tidspunkt at toppe på for Mourinho, konstaterer Frederik Skov, oddssætter for Ladbrokes.

En lignende vurdering får man hos Betsafe:

- Efter den noget omdiskuterede sejr over Man U i går er Real Madrid nu vores favorit til at gå hele vejen. De har fundet formen på det helt rigtige tidspunkt. Der er dog andre hold tilbage i turneringen, som bestemt ikke skal undervurderes. Især Bayern ser uhyggeligt stærke ud, og de bliver da også vores næstefavorit, konstaterer oddssætter Thomas Holm.

Euforisk stemning
Unibets pressechef Per Marxen forventer også, at der bliver rykket rundt på odds og favoritværdigheder nogle gange endnu. Under alle omstændigheder i forbindelse med lodtrækningerne 15. marts og 12. april.

- Vi lader os nok rive med af euforien fra i går. Jeg kunne godt forestille mig, at det ikke så meget er vores vurdering, men nærmere en masse indskud på Real Madrid efter sejren. Der er stadig et par lodtrækninger, som kan rykke på favoritværdigheden og for at bruge et trav-udtryk, så er det muligt at få et nemmere spor til finalen end andre, siger han.

Bookmakernes Champions League-favoritter
Real Madrid (odds 3,25)
Bayern München (odds 4,25)
FC Barcelona (odds 6,50)
BVB Dortmund (odds 7,00)
Juventus (odds 10,00)

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere