De dødsdømmer Silkeborg

Både bookmakere og sportsspillere har Silkeborg som den mest oplagte nedrykningskandidat

Viggo Jensen og Silkeborg har ryggen mod muren i foråret, hvis man skal tro bookmakere og sportsbettere. (Foto: Claus Bonnerup/Polfoto)
Viggo Jensen og Silkeborg har ryggen mod muren i foråret, hvis man skal tro bookmakere og sportsbettere. (Foto: Claus Bonnerup/Polfoto)

Med bare ét point op til Esbjerg på den livgivende 10. plads i tabellen, så kan Silkeborg-spillerne i aften åbne foråret med en vis optimisme i forhold til overlevelse i Superligaen. Til gengæld synes optimismen ikke at blive delt ret meget andre steder.

Bookmakerne har silkeborgenserne som mest oplagte nedrykker, og deres kunder er i entydig grad helt enige. Hos Danske Spil, hvor man har identisk odds på om klubben bliver oppe eller rykker ned, fordeler indsatserne sig med 99 procent på at klubben må ned.

- Det kan næsten ikke være et mere klart billede af, hvad forventninger, der er til Silkeborg, konstaterer Morten Overgaard, oddssætter hos Danske Spil. Selskabet har Silkeborg som mest oplagte nedrykker. Et nøk foran Brøndby, der indleder foråret på en sidsteplads.

Læs også:

Se også: Her har AaB været bedre end FCK

Usikkerhen om Brøndbys muligheder synes at være et af de helt store spørgsmål hos både bookmakere og kunder inden det går løs i denne weekend. Hos Danske Spil er kunderne fuldstændigt ligeligt delt mellem om klubben bliver i Superligaen eller om de rykker ned.

Oddssætterne selv synes at hælde til det sidste. I spillet om, hvilke to hold, der rykker ud, så er odds lavest på kombinationen Silkeborg og Brøndby.

- Vi er blevet lidt mere sikre i vores sag efter at transfervinduet er lukket, og Brøndby ikke har oprustet. Kombineret mere flere små detaljer om, hvem der står til at møde de bedste hold og hvornår, så ligner det lige nu de to hold, der rykker ud, forklarer Morten Overgaard.

Nærmeste 'konkurrent' er Esbjerg, der dog har stor tillid hos sportsspillerne. 80 procent af indsatserne på om Esbjerg rykker ned eller bliver oppe er sat på det sidstnævnte.

Også hos Betsafe er det Silkeborg og Brøndby, der kandiderer kraftigst til nedrykning. Dog er indsatserne faldet på Brøndby i takt med at odds er blevet nedjusteret.

- Før hele balladen i starten af året, hvor odds var højere på Brøndby blev der spillet meget på dem, men det er blevet lidt mere normaliseret nu. Pengene kommer nu på Sønderjyske, Esbjerg, Silkeborg og Brøndby, så vores kunder er klart på, at det er blandt de fire nedrykkerne skal findes, udtaler Thomas Holm fra Betsafe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere