Ronaldo gav smæk for skillingerne

Real Madrids sejr i Barcelona blev en ualmindeligt dyr fornøjelse for flere spilleselskabere

Real Madrids pokaltriumf i Barcelona endte med at koste bookmakerne dyrt. (Foto: AP/Manu Fernandez)
Real Madrids pokaltriumf i Barcelona endte med at koste bookmakerne dyrt. (Foto: AP/Manu Fernandez)

Der er ingen grund til at have ondt af bookmakerne, der har vist sig ualmindeligt gode til at tjene penge på danskernes spillelyst, men de seneste to dage har det dog været spillerne, der har trukket spilleselskaberne rundt i manegen.

Mandag kostede Tottenhams sejr over West Ham millioner for bookmakerne, og i aftes fulgte Real Madrid så op med en sejr, der også sender millioner ud til de spillelystne.

I hvert fald dem, der troede på kongeklubbens triumf i Barcelona. Real Madrid vandt med 3-1 og Cristiano Ronaldo scorede kampens første mål. Begge dele var dyre for bookmakerne.

Læs også:

Se også: Bale kostede bookmakerne dyrt

- Set i bagklogskabens klare lys, så var det også et ualmindeligt flot odds på Real Madrid, og det koster så en lussing, konstaterer Unibets danske pressechef, Per Marxen, der anslår at kampen kostede selskabet tre millioner kroner i udbetalinger til kunderne.

Hos Danske Spil, der kun agerer på det danske marked, er Cristiano Ronaldo og co. heller ikke i kridthuset i dag. Alene spillet på kampens vinder og handicapspil kostede et par millioner kroner.

Så slap Betsafe væsentligt bedre fra kampen.

- Vi slap med skindet på næsen. Samlet tabte vi en anelse, men faktisk beskedent, når man ser på, hvor stor omsætningen på kampen var. Det havde været væsentligt værre for os, hvis opgøret var endt uafgjort, men til gengæld også været bedre, hvis kampen ikke havde fået et fjerde mål. Overspillet kom isoleret set til at koste os noget, forklarer Thomas Holm fra Betsafe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere