Quick-gevinst holder kreditorerne fra døren

Konkursramt østjyde vinder 9000 kroner om måneden i ni år

- De falder på et tørt sted, siger østjyden, som på et skrabelod vandt 9000 kroner i ni år. (Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil)
- De falder på et tørt sted, siger østjyden, som på et skrabelod vandt 9000 kroner i ni år. (Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil)

Det er ugen, hvor de store gevinster falder på rette sted. For nogle dage siden scorede en enlig mor en million i klasselotteriet, og nu melder Danske Spil sig også med en vinder-historie, hvor det er svært at være andet end glad på vinderens vegne.

I sidste uge lykkes det en mand fra Trekantsområdet at få en aftale i stand med sine kreditorer for at slippe af med en stor gæld efter en konkurs. Alt var dog ikke lutter smil, for det var stadig et åbent spørgsmål, om familien kunne blive boende i deres hus.

Lige indtil lørdag morgen, hvor manden skrabede sig til 9000 kroner ind på budgetkontoen hver måned i ni år og dermed en samlet gevinst på 972.000 kroner.

- De giver mig og min familie ro. Det er virkelig dejligt. Vi stod for ikke så lang tid siden og vidste ikke, om vi var nødt til at sælge huset, fordi jeg er gået konkurs med mit firma. Det har været en vild uge, fortæller siger, der er i 50'erne, men ellers ønsker at være anonym, til danskespil.dk.

- Familien sov endnu. Og jeg sad og læste lidt avis og spiste morgenmad. Jeg ville samtidig lige forny mit lotto-spil, så jeg loggede ind på Danske Spils hjemmeside. Jeg kunne se, jeg havde et par mindre gevinster fra lotto, så jeg tænkte, at jeg kunne prøve sådan en skrab, fortæller manden

Læs også:

Se også: Enlig mor rammer milliongevinst

Hans ene chance ud 2,5 millioner for at vinde fem millioner kroner missede, men til gengæld stod lykken ham bi ved det andet lod. Her dukkede tre pengesække op og i hver af dem stod 9000 kroner.

Falder på et tørt sted
- Jeg blev helt befippet. Og så råbte jeg 'Skynd jer at komme' til familien. Jeg fik slet ikke spist min morgenmad færdig, griner manden, der dog fejrede gevinsten med brunch senere sammen med resten af familien.

- Det er jo ikke fordi, vi skal ud og have en stor bil eller en dyr rejse. Men det ville have været meget snævert, hvis vi ikke havde vundet. Nu kan vi nyde godt af gevinsten hver eneste dag de næste ni år. Der bliver mere albuerum i hverdagen, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere