Laudrup i tæt kamp mod Sir Alex

Bejler til titlen som årets manager i Premier League

Efter sejren i Capitol One Cup tror bookmakerne, at et flertal af trænerkolleagerne stemmer Michael Laudrup ind som årets manager i engelsk fodbold. (Foto: AP/Jon Super)
Efter sejren i Capitol One Cup tror bookmakerne, at et flertal af trænerkolleagerne stemmer Michael Laudrup ind som årets manager i engelsk fodbold. (Foto: AP/Jon Super)

Kigger man på den danske dækning af Michael Laudrups gøre og laden i Swansea kunne man forledes til at tro, at den danske manager er den mest betydningsfulde i Premier League, eller det tætteste man kommer på en fodboldgud på jord.

Det er næppe 100 procent objektiv sandhed, men sejren i Capitol One Cup og den øjeblikkelige niendeplads i Premier League skaber trods alt også opmærksomhed uden for Danmark og Wales.

Efter weekendens triumf på Wembley bejler Michael Laudrup i den grad til at blive årets manager i engelsk fodbold - eller 'LMA Manager of the Year' som titlen hedder.

Se også:

Er Michael Laudrup virkelig på blokken hos de største klubber i verden? (Foto: AP) Premier League - 26. feb. 2013 - kl. 12:34 Går medierne i selvsving over Laudrup?

To bookmakere udbyder spil på prisuddelingen, og begge har Swansea-manageren (odds 2,00) som snæver favorit foran Manchester United-manageren Sir Alex Ferguson (odds 3,00-3,50).

- Michael Laudrup har haft en klog og dygtig hånd med sine spillerindkøb og har ikke blot bevaret, men formået at videreudvikle Swanseas seværdige spillestil. Før sæsonen var klubben spået til en bundplacering efter Brendan Rodgers og Joe Allens afgang, men står aktuelt til at forbedre den historisk gode 11. plads fra 2011-12 sæsonen.

- Da 'LMA Manager of the Year Award' sjældent går til vinderholdets træner, står Michael Laudrup som vores favorit, da han på et langt mindre budget end Premier Leagues sværvægtere ydermere har sikret Swansea det første store trofæ i en menneskealder og løftet en svær arv i den walisiske klub, konstaterer Frederik Søvang, chefbookmaker hos NordicBet.

Villas-Boas kan blande sig
Britiske Betvictor åbnede markedet og regner kun Laudrup og Sir Alex som reelle kandidater. NordicBet tror dog på, at endnu en manager har en chance for at blande sig.

- Skulle managerkollegerne overse både Laudrup og Sir Alex, er det bedste bud på en dark horse Andre Villas-Boas, som efter et mindre succesfuldt ophold i Chelsea, har bevist, at hans managerevner også rækker i Premier League. En direkte Champions League-kvalifikation med Tottenham vil kunne rykke trænerstemmer i hans retning, mener Frederik Søvang.

'The League Managers Association' står bag kåringen. Newcastle-manager Alan Pardew vandt sidste og Alex Ferguson året før ham.

1 af 2 Sir Alex Ferguson er næststørste favorit, men titlen gives sjældent til mesterholdets manager. (Foto: AP/Jon Super)
2 af 2 Efter sejren i Capitol One Cup tror bookmakerne, at et flertal af trænerkolleagerne stemmer Michael Laudrup ind som årets manager i engelsk fodbold. (Foto: AP/Jon Super)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere