Danmark er tidlig MGP-favorit

Bookmakerne spår sejr til Emmelie De Forest

Emmelie De Forest er gået rent ind ved bookmakerne. (Foto: Mogens Flindt)
Emmelie De Forest er gået rent ind ved bookmakerne. (Foto: Mogens Flindt)

For 50 år siden sikrede Grethe og Jørgen Ingmanns med deres 'Dansevise' den første danske sejr til Melodi Grand Prix. Meget tyder på at jubilæumsåret kan fejres med stil.

I hvert fald skiller Emmelie De Forest sig ud i toppen hos de bookmakere, som har sat de første odds på den europæiske sangkonkurrence.

Både de britiske bookmakere og det eneste nordiske selskab med odds på finalen i Malmø 18. maj, har den snart 20-årige sangerinde med de bare fødder som klar tidlig favorit til at vinde.

- Der skal naturligvis tages visse forbehold, når det blot er halvdelen af landene, der har valgt deres bidrag til årets finale, men Danmark har en fordel af, at både instrumentering og sceneshow skiller sig positivt ud fra de øvrige 19 lande, som allerede nu har valgt deres artist, siger Frederik Søvang, seniorbookmaker ved NordicBet.

God på tv
- Emmelie har vist sig at være en meget sikker performer, og sceneshowet fungerer glimrende på tv, hvilket er afgørende for at få seerstemmerne. Så om end traditionelt stærke Eurovision-lande som blandt andre Serbien og Aserbajdsjan endnu mangler at offentliggøre deres bidrag, og startrækkefølgen først annonceres senere, tror vi på en dansk triumf, ligesom sidst showet var i Sverige, konstaterer Søvang.

Sverige var senest værter i 2000, da Brødrene Olsen i Globen i Stockholm vandt med 'Fly on the Wings of Love'.

NordicBet giver fem gange pengene på dansk sejr, mens de britiske bookmakere som bet365 gør Emmelie De Forest til endnu større favorit med odds 3,50-4,00. Herefter vurderes Norge, Ukraine, Rusland og Tyskland til på nuværended tidspunkt at have de største sejrschancer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere