Dansker scorer millioner i Eurojackpot

For sjette gang ryger en andenpræmie til Danmark

I Eurojackpots snart etårige levetid er der faldet en førstepræmie og seks andenpræmier af til danskere. (Foto: Sanna Liimatainen)
I Eurojackpots snart etårige levetid er der faldet en førstepræmie og seks andenpræmier af til danskere. (Foto: Sanna Liimatainen)

Taget Danmarks ringe størrelse i betragtning har vi været mere heldige end gennemsnittet i det fælleseuropæiske Eurojackpot.

Fredag aften faldt der nok engang en milliongevinst af til en dansk spiller.

2.427.779 kroner lyder gevinsten på for en andenpræmie.

Den gevinstgivende kupon er købt hos Kvivkly på Slotsvolden i Holbæk.

Selve førstepræmien blev ikke ramt for fjerde uge i træk, så til næste uge lyder prognosen på 107 millioner kroner.

Læs også:

Se også: Vandt 135 millioner: Jeg gemte kuponen i min sok

I Eurojackpots snart etårige levetid er der faldet syv milliongevinster af til danskerne. Den største lød på 135 millioner kroner og gik til en mand i 40'erne fra Storkøbenhavn.

[[[

Eurojackpot

Pris: 15 kroner pr. række

Deltagerlande: Finland, Italien, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland og Danmark var de oprindelige lande. Spanien kom med nogle måneder senere. (pr. 1. februar 2013 deltog også Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen og Kroatien)

Spilstop: Fredag kl. 19

Trækning: Foretages fredag aften kl. 21 i Finland, men præmieprognose og vindertal først bliver offentliggjort kl. ca. 23.15.

Garanti: 63 millioner kroner i førstepræmiepuljen (garantien lyder på ti millioner euro før statsafgifter)

Gevinstloft: max 668 millioner kroner (hvis førstepræmien ikke bliver udløst, fordeles pengene til de øvrige præmiegrupper.

Spillet: Man skal vælge fem vindertal blandt 50 tal og to lykketal blandt ti tal. For at vinde førstepræmien skal man altså ramme 5+2

Gevinstchance (førstepræmie): 1 til 59,3 millioner ... (statistisk set vil førstepræmien gå hver tiende uge)

Præmier: Der findes 12 præmier. En andenpræmie vil typisk give 1,5 millioner kroner, mens en 12. præmie vil give omkring 60 kroner

Tilbagebetalingsprocent: 50 - overskuddet går til tipsmidlerne

Forbilledet: EuroMillions, hvilket er et lottosamarbejde, som blev startet af Francaise des Jeux i Frankrig, Loterías y Apuestas del Estado i Spanien og Camelot i Storbritannien. Siden er Østrig, Schweiz, Belgien, Irland, Luxembourg og Portugal blevet indlemmet i folden. Der optages umiddelbart ikke flere medlemmer.

]]]
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere