Nu brænder sædet under Wenger

Det virker som om tiden er løbet fra ham, lyder vurderingen

Arsene Wenger er under pres efter tirsdagens nederlag til Bayern München. Det kom bare nogle dage efter at have tabt til Blackburn fra The Championship i FA Cup'en. (Foto: AP/Sang Tan)
Arsene Wenger er under pres efter tirsdagens nederlag til Bayern München. Det kom bare nogle dage efter at have tabt til Blackburn fra The Championship i FA Cup'en. (Foto: AP/Sang Tan)

Det gik ikke ubemærket hen, da Arsenal tirsdag aften fik sig en fodboldlektion af Bayern München i Champions League.

Knapt var kampen færdig, før bookmakerne begyndt at barbere odds på Arsenal-manager Arsene Wenger som næste manager, der forlader jobbet i utide i Premier League.

Fra odds omkring 11 til nu odds mellem 4,50 og 7,00.

- Det virker som om tiden er løbet fra Arsene Wenger. I starten blev hans lønloft respekteret og forstået rundt omkring i fodboldeuropa, men otte år uden et eneste trofæ, er rigtig, rigtig lang tid og vi begynder at tvivl på om Wenger efterhånden er manden, der kan få The Gunners ud af denne pokal-tørke, siger Frederik Skov fra Ladbrokes.

For en uge siden lå Wenger i odds omkring 50, når det gjaldt en fyring. Et altså ganske markant fald for franskmanden, hvor nedturen reelt startede i lørdags, da Arsenal tabte 0-1 hjemme til Blackburn og dermed røg ud af FA Cup'en.

Der bliver heller ikke tale om et engelsk mesterskab i denne sæson, og dermed er Champions League eneste turnering, hvor man stadig kan nå et trofæ. Hvis det da ikke reelt set blev punkteret tirsdag aften med 1-3 nederlag til Bayern München.

Det ligner en ny sæson uden trofæer, og fingrene peges i stigende grad på Arsene Wenger, der nu altså også er blevet en varm kandidat til fyring hos bookmakerne. Kun én manager sidder mere løst i sadlen. Det er Manchester Citys Roberto Mancini.

Italieneren rykkede frem i feltet tidligere på måneden, hvor markedet reagerede på tre dårlige resultater på stribe. Først uafgjort mod QPR og dernæst uafgjort mod Liverpool og så nederlag til Southampton. Tre resultater, der også fik bookmakerne til så godt som at udråbe bysbørnene fra Manchester United til mestre.

Mancini har dog stadig en realistisk mulighed for at sikre City et enkelt trofæ. Klubben er således i kvartfinalerne af FA Cup'en, hvor man møder Barnsley.

Bookmakernes fire største favoritter til at få næste fyrerseddel i Premier League:

Roberto Mancini, Manchester City

Arsene Wenger, Arsenal

Sam Allardyce, West Ham

Rafael Benitez, Chelsea

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere