Bookmakerne: Den nupper Barcelona

Spanierne er storfavoritter i aften. Både hos bookmakerne og deres kunder

Lionel Messi og FC Barcelona har stor tillid hos både bookmakere og spillere i aften, hvor det spanske storhold møder Milan i Champions League. (Foto: AP/Manu Fernandez)
Lionel Messi og FC Barcelona har stor tillid hos både bookmakere og spillere i aften, hvor det spanske storhold møder Milan i Champions League. (Foto: AP/Manu Fernandez)

Det kunne ligne giganternes kamp i Champions League, når AC Milan og FC Barcelona i aften tørner sammen på San Siro i Milano, men de to klubber befinder sig ikke på samme niveau længere, hvis man spørger bookmakerne.

Spanierne er storfavoritter. Dels til at gå videre over to kampe, hvilket udbydes til odds omkring 1,12, men også til at tage første stik i aften i Italien. Her er det efterhånden svært at støve odds op, der ligger over 1,50.

Det afspejler også spillernes vurdering af opgøret, for der bliver spillet massivt på udesejren.

- Som ventet har vore kunder store forventninger til Barcelona. Og en storsejr til Barcelona i aften vil som det ser ud nu, blive en relativ dyr affære, konstaterer Thomas Holm fra Betsafe, hvor 85 procent af indsatserne er kommet på spansk sejr.

Læs også:

Se også: Spilekspertens bedste spil til i aften

Hos Unibet er billedet ikke helt så entydigt, men kundernes tro på Barcelona dog stadig stor. Omkring 70 af indsatserne er sat på spansk favoritsejr.

- Selvom odds er relativt lille, så har det slet ikke dæmpet spillernes lyst til at spille på Barcelona-sejr og det betyder naturligvis, at vi kører med en vis risiko på netop det udfald, forklarer Unibets danske pressechef, Per Marxen.

LIVE: Følg Milan - Barcelona direkte på ekstrabladet.dk

Det har man også hos Danske Spil, der dog rent faktisk håber på en Barcelona-sejr i aften. Den skal bare helst være på et enkelt mål.

- Odds på Milan-sejr er så højt, at det på det rene spil på kampen er der, hvor vi risikerer at tabe mest. Tyve procent af indsatserne er således sat på italienerne. Tager vi handicapspillene med, så bliver billedet mere nuanceret, for mange har valgt at spille Barcelona til at vinde med flere mål. Det bedste der kan ske for os er, at Barcelona ender med at vinde, men kun gør det med ét mål, forklarer oddssætter Hans-Henrik Busk Stie.

Hos Danske Spil er omkring 55 procent af indsatserne på det rene 1X2-spil placeret på Barcelona-sejr.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere