Spilekspertens bedste spil til i aften

Spilforslag: Der venter både spansk-italiensk storkamp og tyrkisk heksekedel for Schalke 04 i aftenens kampe i Champions League

Andres Iniesta jubler efter sin scoring til 3-1 over Milan i sidste sæsons Champions League. I aften mødes holdene i Milano og det ligner en spansk triumf, men ikke nødvendigvis en stor af slagsen. (Foto: AP/Alvaro Barrientos)
Andres Iniesta jubler efter sin scoring til 3-1 over Milan i sidste sæsons Champions League. I aften mødes holdene i Milano og det ligner en spansk triumf, men ikke nødvendigvis en stor af slagsen. (Foto: AP/Alvaro Barrientos)

Det kan blive lidt af lækkerbidsken, der venter fodboldfolket i aften, når Milan får besøg af FC Barcelona. Et italiensk-spansk opgør med masser af profiler og muligvis også mål.

Det er i hvert fald uhyre sjældent, at FC Barcelona går målløse fra banen, og derfor skal italienerne forsøge selv at komme på tavlen og dermed sikre sig så godt et udgangspunkt som overhovedet muligt til returkampen. Det bliver dog uden flere bærende kræfter, og derfor er spanierne også ganske solide favoritter hos bookmakerne.

En betragtning, som Ekstra Bladets spilekspert Michael Winther-Rasmussen er helt enig i.

- Milan skal have alle mand klar, og ramme dagen, hvis de skal slå Barcelona. Nu er de uden Mario Balotelli, der er spærret, samt flere andre og så bliver det svært. I hvert fald over to kampe. Spørgsmålet er så, hvor meget de tør satse i aften og hvor meget Barcelona vil presse på og det dermed bliver til udesejr. Går Barcelona efter den, så tror jeg også de får den. Milan har ikke været oppe i maksimale omdrejninger på det seneste, hvor man faktisk kan takke Balotelli for en del, forklarer Michael Winther-Rasmussen, der ligesom de foregående Champions League-aftener har udset sig sine bedste spil til aftenens kampe.

Således også til aftenens anden kamp, der står mellem Galatasaray og Schalke 04.

Milan - FC Barcelona (1-0 og 2-0) [X] 2,18 /Ladbrokes
LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

- Målt på kvalitet, så er der ikke tvivl om, at Barcelona har det bedste hold, og med de mange fravær hos Milan, så bør spanierne også vinde. Flere varianter byder sig til, hvor den 'nemme' løsning ville være spil på det rene 2-tal. Den skal nok lokke en del, så den vil jeg ikke fremhæve her.

- I stedet så kan man teste en lidt mere alternativ variant til et højere odds. Ved at spille handicap-X'er på Milan med plus et (odds 4,00) og to mål (odds 4,80) og fordeler indsatsen rigtigt (cirka 55/45), så kan man få et effektivt odds på 2,18 hos Ladbrokes.

- Barcelona har naturligvis klassen til at score mange mål, men det er nu ikke fordi det sker så tit på udebane i den her slags kampe. Det blev eksempelvis bare til 0-0 mod Milan i Milano for et lille år siden. Milan vil have stort fokus på at holde nullet, og har rent defensivt gjort det fornuftigt i Champions League i denne sæson. Man har de seneste ti år ikke prøvet at tabe en hjemmekamp i Champions League med mere end maksimalt to mål.

Galatasaray - Schalke 04 [1] 2,20 /Bet365
LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

- Det har bare ikke rigtigt været Schalke 04's sæson, og træner Jens Keller meldes allerede på vej ud, hvis ikke der sker voldsomme forbedringer. En tur i en tyrkisk heksekedel mod et forstærket Galatasaray-mandskab kan sagtens ende galt.

- Tyrkerne er større favoritter end odds tilsiger, og jeg er også fristet af at spille Galatasaray til at gå videre samlet til odds 2,30 hos Tipico. Der venter således også stor tyrkisk opbakning til Galatasaray, når der spilles returkamp i Tyskland, så heller ikke her skal Schalke 04 regne med at få det nemt.

Læs mere uddybende spilforslag:

Se også: Tyrkerne tager første stik

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere