Bookmakere: Barcelona har taget titlen

Halvvejs gennem sæsonen og bookmakerne har så godt som afblæst al spænding om det spanske mesterskab

Barcelona vandt senest det spanske mesterskab i sæsonen 2010/11 og synes på overbevisende kurs mod at generobre titlen i denne sæson. (Foto: AP/Manu Fernandez)
Barcelona vandt senest det spanske mesterskab i sæsonen 2010/11 og synes på overbevisende kurs mod at generobre titlen i denne sæson. (Foto: AP/Manu Fernandez)

Præcist halvvejs gennem sæsonen i Spanien, og spændingen er fuldstændigt fraværende, når det kommer til mesterskabskampen.

Det klassiske parløb mellem Barcelona og Real Madrid er forvandlet til et soloridt af førstnævnte, der nu er 18 point foran rivalerne. Det betyder i praksis, at skulle Real Madrid sætte point til i weekendens kamp mod Valencia, så kan Kongeklubben være flere point efter førstepladsen end over nedrykningsstregen.

Uden at det dog gør Real Madrid til større nedrykningskandidat end guldbejler i bookmakernes øjne. Selvom man ret beset helt har afblæst spændingen om mesterskabet.

- La Liga er utoligt spændende, men overhovedet ikke, når det gælder kampen om mesterskabet. Det er Barcelona vel ret beset rendt med, konstaterer Unibets danske pressechef, Per Marxen.

Unibet har helt lukket for muligheden for at spille på Barcelona som mester, mens andre bookmakere næsten har gjort det samme ved at tilbyde odds 1,00. Enkelte steder kan man få odds 1,01. Altså én krone i gevinst for hver spillet hundredekroneseddel.

- Hverken Real, Atletico eller Valencia kan tilsyneladende stille noget op mod Barcas tekniske vidundermaskine, så lige nu er oddset på Barcelona som mester altså taget af bordet. Men det kan jo komme på igen - såfremt de kommende ugers resultater mager det således, at der igen kommer noget, der ligner spænding i toppen, siger Per Marxen.

Da sæsonen startede lå Barcelona og Real Madrid rent oddsmæssigt helt lige omkring odds 2,00, mens Atletico Madrid enkelte steder kunne spilles til over 60 gange pengene.

Lige nu er Barcelona 11 point foran Atletico Madrid og 18 point foran Real Madrid. Man har kun smidt to point i de første 19 kampe og skal altså som udgangspunkt smide mindst seks gange så mange i den sidste halvdel af sæsonen. Og så skal Atletico Madrid selvfølgelig samtidig gøre rent bord i sine kampe ...

0 kommentarer
Vis kommentarer