Guddommelige lottotal

52-årig irsk kvinde satte sin lid til katolske mærkedage og vandt 1,8 millioner kroner

En håndfuld katolske mærkedage sikrede en irsk kvinde en milliongevinst hos bookmakeren. (Modelfoto: Colourbox.com)
En håndfuld katolske mærkedage sikrede en irsk kvinde en milliongevinst hos bookmakeren. (Modelfoto: Colourbox.com)

Der var om ikke tale om guddommelig indgriben, så i hvert fald indsigt, da en 52-årige kvinde vandt 1,8 millioner kroner på fem rigtige lottotal.

I stedet for at spille med i den almindelige lottotrækning, havde kvinden valgt at spille tal svarende til fem vigtige, religiøse mærkedage hos bookmakeren William Hill, hvilket gav hende indsatsen 100.000 gange igen.

Med en indsats på godt 18 kroner på tallene 1, 8, 15, 25 og 29 udløste det 1,8 millioner kroner. Havde hun spillet de fem tal i den almindelige lottotrækning, så skulle hun have valgt yderligere et tal, da den er på seks vindertal.

Kvinden, der har ønsket at være anonym, men kalder sig selv praktiserende katolik, havde spillet de samme tal flere gange over de seneste år uden at vinde noget.

- Fire af mine tal kom ud for nogle uger siden, men jeg havde ikke spillet, så jeg valgte at satse på fem mellem jul og nytår.

Læs også:

Virkeligt dårlige vindertal

De fire første tal var særlige dage, der er tilknyttet Jomfru Maria, mens hun også tog nummer 29 med, da trækningen var den 29. og ærkeenglen Gabriels mærkedag er 29. september.

Hun opdagede først efter nogle dage, at hun havde vundet. Det første hun gjorde var at donere nogle af pengene til sin lokale kirke.

- Jeg mistede mit kontorjob sidste år, men mistede aldrig troen. Nu har jeg vundet mere end ti års løn skattefrit og det er helt uvirkeligt, forklarer hun i en pressemeddelelse.

Hos William Hill glæder man sig over, at gevinsten er faldet på et helt rigtigt sted.

- Vi ved, at Guds veje er uransagelige, men hende her fik da virkelig sine bønner hørt. Man skal tydeligvis have respekt for spillere, der har Gud på deres side, forklarer talsmand Rupert Adam i pressemeddelelsen.

Der var i øvrigt ingen der ramte førstepræmien i den almindelige lottotrækning, hvor der trækkes seks vindertal og et bonustal. Havde hun spillet med og 'kun' haft de fem rigtige, så havde gevinsten været lige omkring 10.000 kroner.