Er det de nye mandskaber i Superligaen?

Topstriden er tæt, men to mandskaber går på vinterpause som bookmakernes oprykningsfavoritter

Vejle Boldklub Kolding sluttede efteråret med tre sejre i fire kampe og overvintrer som oprykningsfavorit i 1. division. (Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto)
Vejle Boldklub Kolding sluttede efteråret med tre sejre i fire kampe og overvintrer som oprykningsfavorit i 1. division. (Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto)

FC Vestsjælland overvintrer på førstepladsen i den danske 1. division, men Slagelse-mandskabet er alligevel kun outsider til en oprykning til Superligaen.

Efter 19 kampe og dermed mere end halvdelen af sæsonen overstået ligger vestsjællænderne på 34 point i en ualmindeligt tæt topstrid, hvor bare tre point skiller nummer et fra nummer fem, hvor de to bedste hold rykker op.

Derfor spår bookmakerne heller ikke Vestsjælland som langtidsholdbar. I stedet peger bookmakerne på rækkens nummer to, Vejle Boldklub Kolding, som favorit til oprykning efterfulgt af Lyngby, der indtager den aktuelle femteplads.

- FC Vestsjælland har overraskende været utrolig overbevisende indtil videre i 1. division, ikke mindst har deres defensiv været stærk. Men rækken er meget tæt, og vi tror ikke sidste sæsons nummer seks holder hele vejen. Dertil er Vejle Boldklub Kolding og Lyngbys trupper for stærke, ligesom Ove Pedersens mandskab tilmed mangler at møde favoritduoen på udebane, lyder det fra Frederik Skov fra Ladbrokes.

Her placerer man FC Vestsjælland som tredjestørst oprykningsfavorit.

Viborg er outsider
Samme billede tegner sig hos kollegaerne fra Mermaidbet og Bet365, der også er ude med vinderspil på den danske 1. division. Vejle Boldklub Kolding er favoritter til at vinde rækken, mens Lyngby følger lige efter. Til gengæld vurderes FC Vestsjælland og Viborg helt lige som de næste udfordrerer.

Lyngby, der er i ilden i aften i den danske pokalturnering, startede sæsonen som oprykningsfavorit. Foran Vejle Boldklub Kolding. FC Vestsjælland var ikke spået ret mange chancer og kunne tilbage i august spilles som vinder til odds 21. Nu ligger odds mellem 4,50 og 5,50.

Hvilke hold rykker op i Superligaen til sommer?

Se resultat

Hvilke hold rykker op i Superligaen til sommer?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen