Nordjysk lottoklub ramte milliongevinst

12 medlemmer deler fem millioner kroner

En nordjysk lottoklub var blandt weekendens tre store vindere. (Foto: Thomas Borberg/Polfoto)
En nordjysk lottoklub var blandt weekendens tre store vindere. (Foto: Thomas Borberg/Polfoto)

Sidste weekends jackpotpulje i lotto blev i første omgang delt i tre lige store portioner af 5.200.156 kroner. Men efter Danske Spil fik kontaktet den vinder, som ramte på et plus-abonnement viste det sig, at mange flere får glæde af millionerne.

12 mand på en arbejdsplads i Nordjylland deler nemlig lotto-abonnementet.

- De her dage har været lidt mærkelige, det vil jeg da godt indrømme. Der er blevet snakket mere lotto end arbejde. Chefen er heldigvis også med i klubben, fortæller administratoren af lotto-klubben til Danske Spil.

Læs også:

Se også: De scorede fem millioner i weekenden

Klubben har eksisteret i 15 år og har altid bestået af 12 kolleger. Der er vedtægter og en venteliste til dem, der gerne vil være medlem.

- Jo, ventelisten er blevet længere de sidste par dage. Og der er kommet mange tilkendegivelser og lykønskninger fra kollegerne, fortæller manden, der selv er i 60’erne og har været med i otte år.

Læs også:

Se også: Madklub vinder 25 lottomillioner
Glade stationsbetjente - eller køremænd, som de kaldes - efter deres lottoklub med ti medlemmer vandt fem millioner. Det er formanden Hans i det orange arbejdstøj, Mogens sprøjter med champagne, og yderst til højre står Anne, som var den første, der opdagede gevinsten. (Foto: Kristian Linnemann) Spil nyheder - 19. aug. 2010 - kl. 13:53 DSB-lottoklub vinder fem millioner

- En af mine kolleger regnede på det. Han kom til mig i går og sagde, at min del af gevinsten ville svare til, at jeg i ni år sparede 4000 kroner op efter skat hver måned. Det er da sådan et regnestykke, der skaber glæde. Jeg synes, det er så skønt.

- Man skulle bare lige opleve stemningen her. Det er fantastisk at være sammen om. Det kommer til at give noget at snakke om mange år frem, siger han.

Hvert medlem af gruppen får ca. 430.000 kroner og har naturligvis vidt forskellige planer med dem. Administratoren vil først og fremmest tilgodese sine voksne børn.

Klubben ønsker hverken at stå frem med navn eller arbejdsplads.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen