Her er aftenens store Voice-favorit

Både bookmakere og sportsbettere er enige. Det bliver Andreas, der vinder finalen i Voice

Andreas Odbjerg er den klare favorit til sejren i Voice. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)
Andreas Odbjerg er den klare favorit til sejren i Voice. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)

Udskilningsløbet er ved at lakke mod enden i sangdysten 'Voice - Danmarks største stemme' og i aften skal der kåres en vinder, og skal man tro både bookmakere og sportsbettere, så bliver det Andreas Odbjerg, der ender med at triumfere.

- Vi er ikke i tvivl. Andreas er den klare favorit, lyder det fra oddssætter hos Danske Spil Hans-Henrik Busk Stie.

- Han skiller sig meget ud, og er ret unik. Og så er han dygtigere end de tre andre, konstaterer oddssætteren, der har været med til at placere Andreas Odbjerg-sejr til odds 1,40. Klart foran finalefeltets tre andre deltagere.

Kollegaen hos NordicBet, Michael Marcuslund, er helt enig.

- Andreas vinder klart. Hans store personlighed giver selv covernumre et personligt twist, der trækker stemmer nok til en sikker sejr, lyder hans vurdering.

Sportsbetterne er umiddelbart heller ikke uenige. I hvert fald bliver pengene også sat på Andreas. Halvdelen af alle indskud hos Danske Spil er sat på den 24-årige fynbo, mens den anden halvdel fordeler sig nogenlunde lige mellem de tre andre finalister.

Således også på Emilie, som bookmakerne ellers synes at have afskrevet helt. Hos Danske Spil giver sejr til den 24-årige københavner pengene 12 gange igen, mens hun hos NordicBet ligger i 11 gange pengene.

- Og det er måske netop odds, der her er forklaringen. Det er så højt, at det i sig selv nok har fået nogen til at sætte penge på hende, siger Hans-Henrik Buske Stie fra Danske Spil.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen