Bonus-regler: læs det med småt!

Guide til spiljunglen III: Halvdelen af borgernes henvendelser til Spillemyndigheden angår bonusregler

Bonusserne er sjældent lige så nemme at få spillet fri, som reklamerne antyder. (Foto: Colourbox)
Bonusserne er sjældent lige så nemme at få spillet fri, som reklamerne antyder. (Foto: Colourbox)

Annoncerne lyder rigtig gode, men hverken bookmakere eller netkasinoer forærer penge væk. Et stykke lommefilosofi, der kan bruges til mange facetter i livet, lyder: Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det nok ikke sandt.

Spilleselskabernes bonusser er en rigtig god måde til at hive noget værdi ud af dem, men læs det med småt. Typisk er der krav om, at en kontant bonus skal omsættes et vist antal gange inden for en vis tidshorisont, før den kan komme til udbetaling.

Mange danskere har ikke læst det med småt.

Hos den danske Spillemyndighed drejer ca. halvdelen af alle klager om bonusser.

- I langt de fleste tilfælde viser det sig, at spilleren ikke har sat sig ind i betingelserne for eksempelvis at få frigivet bonus, da bonus tilbydes i mange forskellige varianter og med lige så mange forskellige betingelser for udbetaling, fortæller Tina R. Olsen, kontorchef i Spillemyndigheden.

Ser på sager med stor alvor
- Ifølge spilleloven skal alle vilkår være oplyst på en klar og tydelig måde i umiddelbar tilknytning til tilbuddet, og udbetaling skal ske uden videre, når vilkårene er opfyldt. Vi ser med stor alvor på disse sager og retter typisk henvendelse til den pågældende spiludbyder omkring deres udbud af bonus, siger hun.

Spiller man, er det værd at holde øje med de mange bonus-tilbud og konkurrencer, som selskaberne kører. Der er rigtig mange god tilbud iblandt. Husk bare at læse det med småt ...

Læs i samme serie:

Se også: Når din gevinst tilfalder spiludbyderenSe også: Pas på gebyrerneSe også: Livespil er ikke rigtig liveSe også: Hold øje med logoetSe også: Sæt dig ind i betting-reglerneSe også: Bookmakerne beskytter sig mod fejlodds

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen