Bookmakerne beskytter sig mod fejlodds

Guide til spiljunglen V: Du kan ikke regne med, at der er penge på vej, hvis du spiller til et odds, der er åbenlyst forkert

Nogle gange er sportsbetting en sur omgang ... Man tror, man har spottet det perfekte spil, og så bliver oddset annulleret. I nogle tilfælde har bookmakerne ret til at gøre det.  (Foto: AP/Natacha Pisarenko)
Nogle gange er sportsbetting en sur omgang ... Man tror, man har spottet det perfekte spil, og så bliver oddset annulleret. I nogle tilfælde har bookmakerne ret til at gøre det. (Foto: AP/Natacha Pisarenko)

Det er noget, der kan få sportsbettere helt op i det røde felt. Et spil til et saftigt odds, hvor man rammer rigtigt, og så alligevel ikke får gevinsten, fordi bookmakeren efter eget udsagn har sat forkert odds, og spillet derfor er at betragte som ugyldigt.

Det kan eksempelvis dreje sig om omvendte odds, hvor favoritten pludselig er undertippet, mens den undertippede er gjort til favorit, eller en situation, hvor kommaet er sat forkert og gør odds 1,50 til odds 15.

Det skyldes typisk en menneskelig fejl, der ind i mellem først opfanges af bookmakerne, når skaden er sket. Det kan blandt andet betyde, at spil annulleres, eller gevinster trækkes tilbage med henvisning til, at der var tale om et fejlodds.

Det har bookmakeren lov til, hvis der altså er tale om et åbenlyst fejlsat odds.

Sammenlign odds
Som sportsbetter er det svært at gardere sig mod, men tommelfingerreglen er her, som så mange andre steder, når det gælder betting, kasino og lignende, at ser det ud til at være for godt til at være sandt, så er det sandsynligvis også sådan.

Fejlodds kan blandt andet spottes ved at sammenligne det udbudte odds med odds udbudt på samme spil hos andre bookmakere.

Der findes flere odds-sammenligningssider på internettet, og ekstrabladet.dk har også en, som du finder her.

Læs i samme serie:

Se også: Når din gevinst tilfalder spiludbyderenSe også: Pas på gebyrerneSe også: Bonus-regler: læs det med småt!Se også: Livespil er ikke rigtig liveSe også: Sæt dig ind i betting-reglerneSe også: Hold øje med logoet

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen