Rekordvinderen har meldt sig

Vinderen af alle tiders største onsdagslottogevinst har nu været i kontakt med Danske Spil

Vinderkuglerne, der sikrede en dansker 50 millioner kroner onsdag aften. Vedkommende har allerede meldt sig og været i banken. (Foto: Norsk Tipping)
Vinderkuglerne, der sikrede en dansker 50 millioner kroner onsdag aften. Vedkommende har allerede meldt sig og været i banken. (Foto: Norsk Tipping)

Det har formentligt været en søvnløs nat for onsdagens vinder af alle tiders største, danske onsdagslottogevinst på 50 millioner kroner.

I hvert fald blev der ikke sovet længe torsdag morgen. Vinderen må næsten have stået klar ved sin lokale Danske Banks åbningstid i morges, for vedkommende har allerede været i banken, oplyser Danske Spil.

Der gik således mindre end et halvt døgn efter trækningen, før vinderkuponen var blevet præmiesøgt, vinderen havde været i kontakt med Danske Spils kundecenter og været i banken.

Til gengæld er det så også noget af det eneste, som er sluppet ud om vinderen.

- Vinderen ønsker at være fuldstændig anonym. Det er helt op til vinderen selv, hvor meget der skal fortælles. Vi vil naturligvis gerne kunne sætte ansigt på, men hvis vedkommende kun ønsker at være i kontakt med vores kundecenter, så respekterer vi også det, forklarer kommunikationsmedarbejder hos Danske Spil, Morten Hedegaard, til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Jeg solgte vinderkuponen

Vinderkuponen var købt i Boulevard Kiosken på Boulevarden i Vordingborg.

Med en gevinst på 49.937.681 er der tale om dansk onsdagslottorekord, og den næststørste gevinst overhovedet i Danmark.

Vinderrekorden blev sat for næsten tre uger siden i Eurojackpot, hvor en mand fra Storkøbenhavn vandt 135 millioner kroner.

Dermed er danmarkshistoriens tre største gevinster vundet inden for de seneste uger. Den tredjestørste faldt i joker dagen efter rekordtrækningen i Eurojackpot og lød på 43.853.592 kroner.