Dansegyser i vente

Bookmakerne er enige om, at der venter en tæt finale med Louise Mieritz og Silas Holst som spinkle favoritter

Louise Mieritz og Silas Holst er fortsat bookmakernes favoritter til at vinde 'Vild med dans', men det ligner også en tæt finale. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)
Louise Mieritz og Silas Holst er fortsat bookmakernes favoritter til at vinde 'Vild med dans', men det ligner også en tæt finale. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)

Der er ligger et potentielt drama og venter i aftenens 'Vild med dans'-finale, hvis man spørger de bookmakere, der er ude med odds på vinderen.

Det der for nogle uger siden lignede en sikker sejr til Louise Mieritz og Silas Holst i 'Vild med dans' er således forvandlet til en gyser.

Både NordicBet, Unibet og Danske Spil holder Louise Mieritz som favoritter, men det er så tæt, at der reelt set nærmest er tale om 'dødt løb'.

- Ja, vi har end ikke været helt enige i chancevurderingen i vores egen oddssættergruppe, erkender oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike.

Nu endte man med et spinkelt favoritstempel på Louise Mieritz og dansepartneren Silas Holst, men det kunne lige så vel være tippet den anden vej.

- Vi er en situation, hvor små ting kan blive afgørende. Og så er det jo i sidste ende seerne, der bestemmer og det er en øget usikkerhedsfaktor. Samlet set må vi sige, at det er en helt åben finale, og når Louise Mieritz så trods alt får en lille favoritværdighed, så skyldes det, at vi har troet mest på hende ind til nu, konstaterer Peter Emmike.

Læs også:

Se også: Louise Mieritz: Jeg glemmer min brækkede tå

Tvivlen har dog ikke kun ramt oddssætterne hos Danske Spil. Kunderne er heller ikke enige om, hvem der vinder. Siden sidste fredags program har fordelingen af indsatser ligget næsten 50/50 på de to par.

Lidt mere entydig er omsætningen hos kollegaerne fra Unibet, hvor fordelingen ligger omkring 60/40 i Louise Mieritz og Silas Holsts favør. Dermed på linie på spilleselskabets egen vurdering, for de holder parret som lidt større favoritter end Danske Spil gør.

- Vi har peget på Louise Mieritz gennem de sidste mange uger, og det holder vi fast i. Når det så er sagt, så er hun og Silas Holst ikke helt så store favoritter, som de har været. Vi har justeret odds løbende, så forskellen mellem Louise og Joakim er rent oddsmæssigt blevet væsentligt mindre, forklarer Unibets danske pressechef, Per Marxen.

Læs også:

Se også: Claudia og Joakim afliver kæreste-rygter:- Vi er bare venner

Unibet havde de to foregående fredage odds 1,40 på Louise Mieritz, som vinder, mens Joakim Ingversen for tre uger siden lå i 12 gange pengene. Nu ligger de betydeligt tættere på hinanden.

Noget af en optur for Joakim Ingversen, hvilket også er grunden til, at man hos NordicBet spår en tæt finale.

- Joakim Ingversen har i bedste H.C. Andersen-stil udviklet sig til en fantastisk danser. Både efter første og andet show øgede vi oddset på ham, og det tegnede til et tidligt exit. Men med en fantastisk dansepartner i Claudia Rex har de to udviklet sig fantastisk, så de sagtens kan gå ind at vinde, erklærer oddssætter hos NordicBet, Michael Marcuslund.

Den afgørende faktor kan efter hans mening gå hen og blive et kys.

- For at vinde titlen, tror vi de vil bruge alle kneb, og et kys kan være det, der sikrer dem sejren, erklærer Michael Marcuslund.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen