Udbetaler på United som mestre

Britisk bookmaker kårer Manchester United til mestre syv kampe før, sæsonen er færdigspillet

Betfred vover pelsen og udbetaler på guld til Sir Alex og co., selv om de brændte nallerne på samme trick for år tilbage. (Foto: AP/Jon Super)
Betfred vover pelsen og udbetaler på guld til Sir Alex og co., selv om de brændte nallerne på samme trick for år tilbage. (Foto: AP/Jon Super)

For anden gang frister den britiske bookmaker Betfred skæbnen og erklærer Manchester United for mestre før tid.

Det skriver The Guardian.

Efter mandagens 2-0-sejr ude over Blackburn er Manchester United fem point foran bysbørnene fra City med syv resterende kampe. Heriblandt er en sekspoints kamp mellem lokalrivalerne på Etihad Stadium i Manchester.

Den tidlige udbetaling til spillerne er naturligvis primært et pr-trick.

Betfred-ejer Fred Done har dog før brændt nallerne gevaldigt på United. I 1998 tabte han £500.000, da han for tidligt udbetalte på guld til Manchester United. Arsenal var på daværende tidspunkt 12 point efter, men endte alligevel øverst i tabellen.

- Tilbage i 1998 sagde Fergie til mig, at jeg aldrig måtte udbetale tidligt på dem igen, men Sir Alex skal ikke være bekymret. Jeg går ikke galt i byen denne gang. United er sikret deres 20. titel. Selv med lokalderbyet in mente er fem points forspring bare for meget for City, siger Fred Done til Guardian.

Læs også:

HB Køge har stadig mulighed for at blive i Superligaen, men hos Bet24 tror man ikke på det. De udbetaler nu gevinst til alle, der har spillet Køge-mandskabet som nedrykker. (Foto: Polfoto/Jacob Ehrbahn) Spil nyheder Bookmaker har allerede dømt HB Køge udeFC København og klubbens fans kan glæde sig over at være blevet kåret som mestre ... hos en enkelt bookmaker. (Foto: Lars Poulsen) Spil nyheder Bookmaker giver guld til FCK

Typisk er den irske bookmaker PaddyPower fremme i skoene, når det gældere tidlige udbetalinger. Eksempelvis måtte de tage et større tab på at udbetale på Tiger Woods som vinder af US PGA i 2009, da han førte efter tre runder. Amerikaneren blev overhalet af Y.E. Yang på fjerde runde.

Bet24 dummede sig også ved at dømme Randers ud af Superligaen i efteråret 2009, idet randrusianerne med et fantomforår lige akkurat reddede sig.

0 kommentarer
Vis kommentarer