Virkeligt dårlige vindertal

11 personer i Boston endte med at dele lottogevinst, fordi de havde hentet inspiration til vindertallene samme sted

Vindertallene, der endte med at betyde lidt flere vindere af førstepræmien i Mash Cash-lotteriet end normalt. (Foto: Screendump/Youtube)
Vindertallene, der endte med at betyde lidt flere vindere af førstepræmien i Mash Cash-lotteriet end normalt. (Foto: Screendump/Youtube)

Fødselsdage, bryllupsdage eller måske bare et pænt symetrisk mønster på kuponen.

Der kan være mange grunde til, at man vælger at vælge bestemte tal på lottokuponen. Det er bare ikke altid en lige klog beslutning, hvis man lader andet end tilfældigheder diktere tallene.

Der er således en øget risiko for, at gevinsten skal deles med en hel del andre. I særdeleshed, hvis man har hentet inspirationen samme steder.

Læs også:

Dumt! Lang næse til lottovindere

Det kan hovedparten af 11 lottovindere i Boston skrive under på. De havde alle spillet med i Mash Cash-lotteriet i Massachusett med en førstepræmiepulje på 100.000 dollar.

Vinderrækken lød 1-4-6-8-9.

Ikke bare fem tilfældige tal af de 35 mulige, der var at vælge imellem. Således identiske med rygnumrene på legendariske spillere hos baseballholdet Boston Red Sox, der alle fik pensioneret deres rygnummer og efterfølgende fik trøjerne udstillet på klubbens hjemmebane Fenway Park.

- Mange har en tendens til at spille tal, der betyder noget særligt for dem, men det er første gang, at vi hører om noget som det her, forklarer talsmand for det statslige lottoselskab i Massachusett, Beth Bresnahan, til Boston Herald.

Læs også:

Her er lotto-rækkerne du IKKE skal spille

Kun en enkelt af de 11 vindere, Kimberly Nizza, forklarer til avisen, at hun ikke havde spillet tallene, fordi de havde noget med baseball at gøre.

Men de var ikke mere tilfældige af den grund.

- Det er min fødselsdag, forklarer hun.

- Jeg anede slet ikke, at de også havde noget med trøjer at gøre.